Syfy ще прави сериал за Бустър Голд

Американската телевизия за фантастика е поръчала сценарий за сериал с наперения супергерой, който може да пътува във времето.

Смешният костюм не попречи на героя да се хареса на феновете на "Смолвил"

Още един супергерой от комиксите ще продължи историята си. Или поне ще се опита. След добре приетата от феновете му поява в последния сезон на „Смолвил“, Бустър Голд може да се сдобие със свой собствен сериал по Syfy.

Сериалът се разработва от продуцентската къща Берланти Продакшънс, собственост на Грег Берланти, създателят на „Необикновено семейство“ и човекът зад „Зеления фенер“ тази година. Художникът на комикси Андрю Крайсберг, който вече има опит със сценарии за „Експериментът“ ще напише пилотния епизод.

Колкото и да ни е писнало от супергерои, Бустър Голд има потенциал да оглави добър сериал. Той е жаден за слава човек, който пътува във времето и използва технологии от бъдещето, за да стане известен в настоящето. Макар досегашните му появявания да са били по-скоро в комични ситуации, Booster Gold може да бъде и сериозен герой. Най-малкото, широката перспектива на различните епохи, които посещава, му позволяват да разбере, че за да има бъдеще, трябва да се пази настоящето.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |