star wars tor

Рекордьорката Star Wars: The Old Republic

Освен като най-бързо развиващото се MMORPG SW:TOR вече ще е известна и с рекорда си за Гинес – най-много озвучаваната игра.

Изображение с име: star wars the old republicФенове ли сте на „Междузвездни войни“? Обичате ли MMORPG-та? Тогава едва ли сте пропуснали Star Wars: The Old Republic. Заглавието за кратко време стана рекордьор, записвайки името си в историята като най-бързо разрастващата се платена онлайн игра. Пусната едва на 20 декември 2011, SW:TOR вече има над един милион редовни абонати. Като прибавят към това и хвалбите на критиците, разработчиците от BioWare определено могат да са спокойни, че са свършили доста добра работа.

От днес обаче играта може да се похвали и с още един рекорд, дори и да е малко нестандартен – Gamer’s Edition на Книгата на Гинес награди заглавието с титлата „Най-разнообразно озвучаване на развлекателен проект“. Наистина BioWare изненадаха мнозина, когато обявиха намерението си да озвучат абсолютно всички реплики, но ето че трудът им не остана незабелязан. В Star Wars: The Old Republic има над 200 000 записани реплики, а в озвучаването са участвали няколкостотин озвучителя.

Историята в SW:TOR се развива около 3700 години преди събитията от филмите и 300 години след събитията в Knights of the Old Republic. Империята на Ситите и Галактическата Република са в крехък мир, който се разпада веднага щом започва играта. Всяка враждуваща фракция разполага с по 4 класа герои, всеки от които си има отделна история. Така на потребителите на практика се предлагат 8 различни сюжета, които да изиграят, като същевременно си взаимодействат и с останалите над милион играчи по сървърите. Оказва се, че многобройните записани реплики, макар и значително постижение само по себе си, само допълват разнообразието, което играта така или иначе предлага.

Ако сте решили да инвестирате в играта, купете си я от официалния й сайт www.swtor.com, където можете още да прочетете повече за нея или да си свалите готини Star Wars картинки за десктопа.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата