Тери О`Куин ще гостува в „Падащи небеса“

Гологлавият „Изгубен“ ще играе професор по история и ментор на главния герой във Falling Skies, Том.

Колкото и да не ни се вярва в тези постоянни минусови температури, лятото наближава, а с него и премиерата на втори сезон на „Падащи небеса“. Сериалът пожъна голям успех за TNT миналата година, с което си завоюва и новите серии за 2012. Нашата оценка също беше по-скоро положителна.

Доскоро нямаше новини за прогреса на новата партида епизоди, но ето, че първата пристигна – в сезона ще гостува Тери О`Куин. Актьорът от „Изгубени“ ще участва в девети и десети епизод като бивш професор по история и ментор на Том (Ноа Уайли). Тези двата ще бъдат и последните за сезона, което може и да означава, че има вероятност договорът му да бъде продължен и неговият герой да се присъедини към редовния актьорски състав.

След края на „Изгубени“ гологлавият актьор си почина от стреса на професията си, приемайки роли само в два телевизионни филма. Завръщане към сериалите той направи миналата година, когато получи роля в „Хавай 5.0“.

Преди „Изгубени“ пък, Тери О`Куин е имал чести появявания в „Наричана още“, „Западното крило“, „Военна прокуратура“, „Милениум“ и „Земя 2“. Дългата му филмография обаче започва още през далечната 1980 година.

Още не се знае точната премиерна дата на втори сезон на Falling Skies, нито пък дали БНТ ще го излъчи по-късно през годината и у нас, както направи с първия сезон. Но все пак, феновете на сериала и на Тери О`Куин да бъдат нащрек – ще ви информираме, когато разберем повече.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

харесвам Тери ОКуин, а „Падащи небеса“ определено има нужда от повече запомнящи се актьори – дано да остане за повече от две серии!