6 коментара
Chernobyl-Diaries

Добре дошли в Припят!

„Chernobyl Diaries“ е най-новият филм от създателя на „Паранормална Активност“.

Изображение с име: chernobyl_diaries_1Група млади хора решават да си направят така наречената екстремна екскурзия. Дестинацията им е крайно необичайна – Припят – изоставен град в Северна Украйна, близо до границата с Беларус. Това е градът, най-близко разположен до Чернобилската атомна електроцентрала, мястото на най-тежкия инцидент с атомен реактор в историята. Обитаван от около 50 000 души преди години, днес градът е като застинал във времето. Заради спешната евакуация всички вещи и предмети са останали точно така, както са били преди 25 години в деня на трагедията.

Героите ни си намират екскурзовод, който се съгласява да ги заведе до забранени за туристи места. Повреда в транспорта им обаче ги оставя сами в призначния град след падането на нощта. Както се и очаква, оказва се, че, колкото и да им се иска, те не са единствените обитатели на града по тъмно. Дали ще ги нападат мутанти или призраци не знаем, но се обзалагам, че тази вечер няма да е една от най-приятните им.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Създателят на „Паранормална Активност“ и „Реката“ Орън Пели е написал сценария за новия филм. Негов режисьор е Брад Паркър. В ролите на заблудените туристи ще видим Джонатан Садовски, Джеси Макартни, Девин Кели, Нейтън Филипс, Оливия Дъдли, Дмитрий Дятченко и др.

Премиерата на „Дневниците на Чернобил“ е насрочена за 25 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата