robocop joel kinnaman

Джоел Кинаман ще бъде „Робокоп“

Потвърдето е, че 32-годишният актьор ще изпълни ролята на Алекс Мърфи – Детройтски полицай, превърнат в киборг-трепач.

Изображение с име: Joel Kinnaman KillingПредстоящият римейк на „Робокоп“ вече се уреди с актьор за главната роля. Избраникът е Джоел Кинаман, лично поканен от студиото, което разработва филма, MGM, преди малко повече от седмица. По последни новини, шведът официално се е съгласил да влезе в култовото првъплъщение.

Ролята е на Алекс Мърфи – Детройтски полицай, който умира по време на акция. Богата корпорация обаче го съживява като интегрира компютърни системи в тялото му, превръщайки го в киборг. Така Мърфи се превръща в Робокоп – непобедимото ченге, бич за престъпността.

Слухове свързваха с ролята и други, по-известни актьори, като Ръсел Кроу и Майкъл Фасбендър. Като се имат предвид финансовите проблеми на студиото обаче, нищо чудно че по-скромният Кинаман се е оказал фаворит за леко философския римейк на Хосе Падиля. По-известните му участия досега са като детектив Стивън Холдър от криминално-драматичния сериал на AMC „Убийството“ и Скайлър, един от умиращите младежи в „Когато падне мрак“. Има кратка поява и в американската версия на „Мъжете, които мразеха жените“, но ролята му в новия Robocop ще е първата му главна такава във високопрофилна продукция.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата