hostbann

The Host – извънземни завладяват телата ни

Снимки и тийзър за новия филм по книга на Стефани Майър.

С наближаващия край на поредицата „Здрач“, феновете на Стефани Майър не трябва да се отчайват. За следащия филм по книга на авторката вече се работи с пълна пара. Творбата на Майър, която този път ще гледаме на кино, е романът й „Скитница„.

Историята:

Изображение с име: The Host - извънземни завладяват телата ни„Скитница“ е трогателна история за оцеляването на любовта и човешкия дух във времена на война. Светът ни е завладян от невидим враг. Хората стават носители на тези врагове, умовете им са превзети, а телата остават невредими. По-голямата част от човечеството се поддава на контрола им.

Един човек обаче оказа съпротива – това е Мелани Страйдър, момичето, което продължава да живее като глас в главата, която вече е обща за нея и за чуждоземната душа, наречена Скитница. Мелани успява да убеди Скитницата да тръгне през пустинята, където любимият й Джаред и брат й Джейми се укриват в подземни пещери с други оцелели човеци. Когато тялото-гостоприемник на Мелани и душата на извънземната Скитница се срещат с любимия на Мелани, Скитницата се влюбва в него и решава да остане при хората.

 

Днес бяха разпространени първи снимки от снимачната площадка, които показват Саорс Ронан и Макс Айрънс в ролите на Мелани Страйдър и Джаред Хоу в любовно-извънземната история.

Изображение с име: thehost
Първи фотоси от филма

Въпреки че отново има любовна нотка в историята, „Скитница“ определено е далеч от вампирския романтизъм на „Здрач“. Режисьорът Андрю Никол („Гатака“) казва: „Филмът е нещо като извънземна любовна история. Но трябва да сме ясни: въпреки че ще има любов, няма да има истории от сорта „отбор Джейкъб“ и „отбор Едуард“.“

Явно Никол не е с особено добро мнение за филмите, снимани по поредицата „Здрач“ на Стефани Майър, и иска да избегне пряко сравнение между двата проекта. Дали ще имаме нов „Здрач“ или по-задълбочена история е рано да се каже, но може новоизлезлият тийзър да ви помогне да решите. Е, по-скоро няма, защото не показва нищо съществено, просто поредица от набързо скалъпени кадри, които да се покажат на ордите тийнейджъри, които ще посетят „Игрите на глада“ тази седмица:

Актьорският състав се допълва от Даян Кругър, Джейк Абел, Уилям Хърт, Бойд Холбру и др. Сценарият е бил написан отново от Андрю Никол.
„Скитница“ ще мине по кината на 29 Март 2013.
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата