5 коментара
continuum 1737

Нов канадски сериал започва на 27 май

В Continuum престъпници от бъдещето се озовават в нашето време.

Макар и да не го е показвала толкова често напоследък, Канада е една от страните, които правят добра фантастика за телевизията. Северната съседка на САЩ ще се опита да спечели отново част от международните си позиции с нов сериал – Continuum.

В „Континуум“ група фанатични терористи успява да избяга точно преди заплануваните им екзекуции през 2077 година. Правилният въпрос обаче е не къде бягат, а кога – те се връщат назад във времето, чак до 2012 година. С тях е повлечена и Кийра Камерън, полицайка, която се опитва да предотврати бягството им. Закотвена в миналото, Камерън няма как да се върне при мъжа и сина си – затова тя се отдава напълно на мисията си да залови престъпниците от своето време, работейки с местната полиция. Връщането на затворниците назад във времето може да промени бъдещето – тя трябва да ги спре, преди това да се случи.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че трейлърът не говори за нещо кой знае какво, от телевизия Showcase обещават типична научна фантастика с много екшън и интересни обрати. Първи сезон се състои от 10 епизода, а в главните роли са Рейчъл Никълс („Конан Варварина“), Виктор Уебстър („Мутант Х“), Ерик Кнудсен („Джерико“), Стивън Лобо („Неуязвимата Джейн“), Браян Маркинсън („Каприка“), Дженифър Спенс („Старгейт Вселена“, „4400“) и др.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата