Нов канадски сериал започва на 27 май

В Continuum престъпници от бъдещето се озовават в нашето време.

Макар и да не го е показвала толкова често напоследък, Канада е една от страните, които правят добра фантастика за телевизията. Северната съседка на САЩ ще се опита да спечели отново част от международните си позиции с нов сериал – Continuum.

В „Континуум“ група фанатични терористи успява да избяга точно преди заплануваните им екзекуции през 2077 година. Правилният въпрос обаче е не къде бягат, а кога – те се връщат назад във времето, чак до 2012 година. С тях е повлечена и Кийра Камерън, полицайка, която се опитва да предотврати бягството им. Закотвена в миналото, Камерън няма как да се върне при мъжа и сина си – затова тя се отдава напълно на мисията си да залови престъпниците от своето време, работейки с местната полиция. Връщането на затворниците назад във времето може да промени бъдещето – тя трябва да ги спре, преди това да се случи.

Въпреки че трейлърът не говори за нещо кой знае какво, от телевизия Showcase обещават типична научна фантастика с много екшън и интересни обрати. Първи сезон се състои от 10 епизода, а в главните роли са Рейчъл Никълс („Конан Варварина“), Виктор Уебстър („Мутант Х“), Ерик Кнудсен („Джерико“), Стивън Лобо („Неуязвимата Джейн“), Браян Маркинсън („Каприка“), Дженифър Спенс („Старгейт Вселена“, „4400“) и др.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Идеята за сериала е добра и има доста дребни неща, които са добре измислени. Харесах и първата серия. За тези които до сега не са гледали канадски сериали ще им трябва малко време да свикнат, защото те по принцип приличат на американските, но не съвсем 🙂 Очаквам малко повече дълбочина да вкарат със следващите епизоди.

Мира

Гледах първата серия и още нямам изградено мнение за сериала. Идеята е интересна, но мисля че има още да се желае от към изпълнение. Но съм сигурно че след 1-2 серии ще им свикна :).

П.П Май Алекчо е нещо гаден.

Cesc

Вече излезна първия епизод – добре е:

1) Има пътуване във времето
2) Готина мацка
3) Играе „Пушача“ от Досиетата-Х

Иван Петков

Надявам се, че не! Аз лично очаквам да е по-добро.

Станимир Ставрев

Това нещо като Alcatraz in reverse ли е ? 😀