Няколко клипчета към Falling Skies

Надъхващо-зловещ трейлър, първите минути на втори сезон и комикс за събитията между първи и втори сезон на „Падащи небеса“.

Миналата година имахме приятна изненада от телевизионния канал за драма TNT – тя се казваше Falling Skies. Сериалът успя да зариби доста хора и да спечели уважение на своята телевизия. Ето, че отново е лято и е време за продължението – новите 10 епизода от сериала започват да се излъчват на 17 юни. Вижте трейлъра:

От TNT преувеличават драматично (явно държат на драматичния си имидж) с изказването, че това е най-епичният сериал по телевизията, но все пак трейлърът е доста добър – саундтракът надъхва а коментарите на актьорите ни подсказват какво да очакваме. Изглежда няма да разберем веднага какво се е случило с Том, който последно се качи на извънземния кораб, но със сигурност не е било приятно. А когато той се върне, 3 месеца по-късно, групата му все още е цяла и се бори за оцеляване – вижте сами в първите минути от премиерния епизод:

Ако пък горните две клипчета са ви надъхали твърде много и сега не можете да живеете без „Падащи небеса“, хвърлете едно око на комикса. Творбата на Dark Horse има отделна история, която разказва за събитията с познатите ни оцелели в месеците между първи и втори сезон. Макар да е на комикс, сюжетът не е много по-различен от предлаганите в сериала, така че феновете би трябвало да са доволни от Falling Skies: Battle of Fitchburg. Нови броеве излизат… през известно време (явно няма точен период), като последният би трябвало да излезе преди премиерата на епизод 2.01. Вижте трейлъра за разказа в картинки:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Георги

Ще се гледа и двойката 😉

Мира

Явно е време да го гледам.

lokster

Първи сезон беше интересен, но бяха вкарали ПРЕКАЛЕНО много банална семейна драма. Същия проблем го имаше и в Walking Dead – общо взето целия сезон можеше да бъде „компресиран“ в първите 1-2 и последните 1-2 епизода.

Петя Ивайлова
petia84

изглежда, че втори сезон ще е много по-интересен, но дано да дадат някои отговори – например дали скитърите наистина са били хора, или ако не – какво точно представляват(ясно е, че хуманоидните извънземни са „главните“, но все пак)? и още – с каква цел са дошли на Земята – ресурси ли търсят?