Оставете борбата с извънземните на съседската стража!

Трейлър на „Съседска стража“ – просташка, но евентуално свежа сайфай комедия от САЩ.

Извънземните могат и да превземат Земята с лекота, но винаги има някой квартал, който им се опира. Миналата година съпротивата беше концентрирана в Лондонски жилищен блок, а тази ще я видим в американско предградие. Там четирима зрели (но само на години) мъже ще се опълчат на скритата инвазия, като междувременно явно ще изръсят и доста простотии:

Научнофантастичната комедия разчита на Бен Стилър („Зуулендър“, „Запознай ме с вашите“), Винс Вон („Изгубеният свят: Джурасик парк“, „Мистър и мисис Смит“), Джона Хил („Внедрени в час“) и Ричард Айоаде за главните роли. Първите трима вече имат сериозен опит с хитови комедии и вероятно самото им присъствие и имидж ще направят майтапите да изглеждат много по-смешни на зрителите, отколкото всъщност са. Техните герои формират квартална стража с цел да прекарват повече време извън вкъщи. Хитрината им работи добре, докато не откриват, че в квартала се вихри конспирация на извънземни нашественици. Мъжете ще трябва да се стегнат и да изпълнят наистина своите задължения да пазят обществото.

Сценаристите Еван Голдбърг и Сет Роджен („Зеленият стършел“, „Ананас експрес“) не изневеряват на себе си – отново сюжетът е движен от вдетинени мъже, а миксът от насилие и хумор е насочен към по-възрастната публика. Въпросът е дали идеята си заслужава парите за кино или вече е използвана твърде много пъти, за да заинтригува масите.

The Watch ще направи премиерата си у нас на 31 август тази година, а дотогава режисьорът Акива Шафър („На живо в събота вечер“) има време да сглоби още няколко рекламни клипчета, с което поне да повиши информираността на публиката за филма, който към момента е доста неизвестен. За това би трябвало да помогне и следващият трейлър, който вече е на съвсем благоприличен език и е по-забавен.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

изглежда забавно, но ми се струва, че Бен Стилър се е поизчерпал последните години – наскоро гледах Tower Heist, и въобще не беше толкова смешно, колкото очаквах.