Sanctuary е спрян

Оказва се, че четвъртият сезон е бил и последният.

Стискаме палци на готината Аманда Тапинг да не остане дълго без работа.

Новината, от която феновете се бояха, вече е факт. Syfy окончателно са се отказали от поръчката на нов сезон на Sanctuary, което на практика означава, че няма да има повече нови серии.

„Убежище“ беше сериал, който до голяма степен направи революция в телевизията. Той беше един от първите, които започнаха като уебизоди – интересът, който предизвикаха онлайн-сериите, стана причина да се пренесе и по фантастичния канал на Америка. Sanctuary беше и сред малкото, които се снимаха изцяло на зелен екран с добавени в последствие компютърни ефекти. Проектът беше по-скоро любителски през 2007, когато продуцентите Деймиън Киндлър и Мартин Ууд, и актрисата от „Старгейт“ Аманда Тапинг се заеха с него. Но ето, че той успя да направи цели 4 сезона с общо 59 епизода.

„Горди сме, че бяхме част от реализирането на този невероятен сериал“, казва Марк Щерн от Syfy. „Освен че привлече невероятен интерес от цял свят, сериалът постави нови стандарти с иновативните си технологии и номинираните за Еми специални ефекти.“

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

И аз и се надявам да завършат историята поне с няколко web епизода 🙂

adin

Жалко, харесвах го.