MTV Teen Wolf 2478

Teen Wolf се отдава на животинските си инстинкти

Втори сезон на „Вълк-тийнейджър“ започва на 3 юни по MTV. Към актьорския състав се присъединяват ветерани от „Бойна звезда галактика“ и „Бъфи – убийцата на вампири“.

MTV неочаквано стъпи в жанра миналата година с продуцирането на новия си сериал „Вълк-тийнейджър“. В него тийнейджърът Скот беше превърнат във върколак и трябваше да се справя с новата си природа, както и с тийнейджърските си драми. Задачата му обаче се оказа по-сложна, тъй като неговата новопристигнала в градчето любов се оказа потомка на род, който от поколения се занимава с лова на върколаци.

На 3 юни свръхестествената драма се завръща за втори сезон, като той ще има цели 24 епизода! Дали ще ги излъчи накуп не е съвсем ясно, но големината на числото свидетелства за посветеността на MTV на сериала. Вижте трейлъра:

http://www.youtube.com/watch?v=W_ItULAHx14

Вероятно първото, което сте забелязали, е появата на Майкъл Хоугън от „Бойна звезда Галактика“. Наемането на актьор от неговия ранг заTeen Wolf или говори, че сериалът наистина има много фенове и инвестицията от страна на телевизията този сезон е още по-голяма, или че самият Хоугън е пропаднал и не си е намерил друга роля заради икономическата криза. Но както и да е – той ще играе Джерард, страховития дядо на Алисън, който продължава да лови върколаци и до днес, а кастингът на полковник Тай може и да докара допълнителни зрители от фенбазата на по-тежката фантастика.

Дерек, менторът на Скот от първи сезон, се превърна в Алфа още в края на миналия сезон. Сега той ще продължи да изкачва върколашката йерархия, от което ще пострада нашият тийнейджър. На Скот ще му се наложи да се оправя без напътствията на Дерек и ще му бъде още по-трудно да намери лек за състоянието си.

Любовта между Алисън и Скот пък ще бъде поставена на нови изпитания (без този тип терзания не може да се мине). Появява се тийнейджър-фотограф, който ще я хареса и ще се опита да я открадне от Скот, докато нова върколачка, всъщност първата в глутницата на Дерек, ще опита да насочи животинските инстинкти на Скот към себе си. Няма как да се мине без сътресения в ученическата афера, но едва ли двамата ще се откажат от връзката си.

Още нови герои се присъединяват към главните, за да разнообразят пейзажа. Сред тях е Айзък, играч на лакрос с проблеми, който получава „уникален подарък“ от Дерек, и г-жа Морел, училищен съветник. В нейната роля се превъплъщава Бианка Лоусън (Кендра от „Бъфи“) и имаме всички основания да смятаме, че тя няма да е просто училищен съветник, който да не се включи по някакъв начин в свръхестествените истории.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата