touch daybreak poster

Touch ще има онлайн разклонение

Daybreak ще се концентрира повече върху додекадрона.

Един от малкото успели да доживеят втори сезон сериали тази зима, Touch, ще има разклонение. Тим Кринг ще пусне няколко уебизода, в които ще разшири вселената на новото си творение.

Името на разклонението е Daybreak и създателят го описва като „серия от онлайн филмчета за магията на технологиите и глобалната конспирация, целяща да придобие контрол върху древен и мощен обект, наречен додекадрон“.

http://www.youtube.com/watch?v=_Unxyp-G17A

Който е гледал последните епизоди на „Докосване“ или е учил много висша математика, знае, че додекадронът е дванадесетостен – геометрична форма, за която мнозина вярват, че има мистични способности. Зрителите ще видят предмета отново в двата финални епизода, които излизат този четвъртък в САЩ (петък сутринта наше време). Тогава ще бъде и премиерата на „Разсъмване“, който ще се състои от 5 уебизода по 10 минути.

В главните роли на онлайн-изкушението ще видим Сара Рьомър („Събитието“), Раян Еголд („90210“) и Раян МакПартлин („Чък“). Режисьор ще е Джон Касар, работил по вече приключилия „24“.

Главният герой се казва Бен Уилкинс. Неговият живот е преобърнат наопаки от додекадрона. Тим Кринг обещава историята да има много обрати. Тя не се засича с основния сюжет на Touch, но се развива в същата атмосфера.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата