Бъдещите проекти на Marvel

Marvel винаги са били доволни от представянето на комиксите си, както и от техните кино адаптации. Тази година обаче те се превърнаха в истински гигант с The Avengers. След успеха на филма, който събра няколко герои, е време всеки от тях да продължи своята собствена история. Отдавна знаем, че ще има „Тор 2“ и „Капитан

Marvel винаги са били доволни от представянето на комиксите си, както и от техните кино адаптации. Тази година обаче те се превърнаха в истински гигант с The Avengers. След успеха на филма, който събра няколко герои, е време всеки от тях да продължи своята собствена история.

Отдавна знаем, че ще има „Тор 2“ и „Капитан Америка 2“. Но на конвенцията Марвел обявиха и имената на двете продължения. Те ще бъдат съответно Thor: The Dark World Captain America: The Winter Soldier. Норвежкият бог на гръмотевиците ще продължи историята си на 8 ноември 2013-та, а американската икона – на 4 април 2014.

Иначе, Марвел в момента подготвят други два филма по своята комикс-вселена, които също ще излязат. Това са „Човека-мравка“ и „Пазителите на галактиката“.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |