darksiders 135126

Darksiders II излиза на 17 август

Продължението на Darksiders съвсем скоро ще зарадва геймърите.

Продължението на култовата и хвалена от критиците Darksiders излиза след около 3 седмици. Хитът от 2009-та спечели геймърите с объркани лабиринти като тези в Zelda, наличие и развитие на hub-world (свят, през който можеш да влезеш във всички нива), интересни битки и мрачна, изпълнена с митология, история. Наследникът Darksiders II обещава да предложи още от същото, че и повече.

Светът, който играчите ще могат да изследват, вече е по-голям. Освен тъмницата, която отнема горе-долу толкова време, колкото за превъртането на първата игра, има и села и градове, които могат да бъдат изследвани и използвани за допълнителни мисии и странични истории. Има и повече, по-трудни за побеждаване босове.

http://www.youtube.com/watch?v=EtLoAkIYYVk

Сюжетът не продължава веднага с познатите герои, а вкарва нови – контролираният от вас персонаж е Смърт. Той се впуска в търсене на причините и детайлите около привидното предателство на брат си, Война, което предизвика началото на апокалипсиса на Земята в първата игра. Геймърите ще забележат, че Смърт има различни способности от тези на брат си и съответно начинът на игра ще бъде малко по-различен.

Друго нововъведение е възможността за плячкосване. Победените врагове изпускат предмети, които героят може да използва, за да се лекува и подобрява.

Ако сте играли Darksiders и ви е харесала, то определено трябва да пробвате и това продължение, което излиза на 17 август. А ако не сте – то ето ви една възможност да се запознаете с хубава игрова поредица.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата