Doctor Who крие трейлърите

За съжаление, „Доктор кой“ беше от гостите на конвенцията, които не позволиха показаните от тях нови трейлъри и сцени да излязат от сградата. Въпреки че навсякъде се тиражираше как от сериала ще зарадват феновете си с нов материал, никъде не се спомена, че той няма да бъде пуснат за всички. Феновете в родната за сериала

За съжаление, „Доктор кой“ беше от гостите на конвенцията, които не позволиха показаните от тях нови трейлъри и сцени да излязат от сградата. Въпреки че навсякъде се тиражираше как от сериала ще зарадват феновете си с нов материал, никъде не се спомена, че той няма да бъде пуснат за всички. Феновете в родната за сериала Великобритания са ядосани и разочаровани, че са така пренебрегнати.

Все пак, има и някакви новини, които си заслужава да се споделят. Сред епизодите, които ще започнат да се излъчват през август, ще има и такъв, който ще включва динозаври в космически кораб. За да се справи с тях, Доктора ще прибегне до помощта на древноегипетската фараонка Нефертити, която пък има сексуални мераци към извънземния пътешественик. Епизодът на Бен Браудър пък е в типичен-уестърн стил. Много се залага и на първия епизод, в който ще видим адски много далеци – от всички видове, които са се появявали досега.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |