Джесика Бийл ще участва в Wolverine 2

Макар че X-Men: Wolverine не беше особен успех, от Marvel решават да заложат на героя си отново с продължението „Върколак 2“. Хю Джакман ще се бори със Сребърния самурай и още куп японски злодеи, а новината от Комик Кон е, че Джесика Бийл също ще има роля. Героинята й ще се казва Виктория и ще

Макар че X-Men: Wolverine не беше особен успех, от Marvel решават да заложат на героя си отново с продължението „Върколак 2“. Хю Джакман ще се бори със Сребърния самурай и още куп японски злодеи, а новината от Комик Кон е, че Джесика Бийл също ще има роля. Героинята й ще се казва Виктория и ще е киноинтерпретацията на една от култовите комиксови героини Мадам Хидра. Бийл обаче отказва да даде повече подробности, а всички въпроси по темата отклонява с реплики от типа „Още не знам / Рано е да се каже, но съм много развълнувана“. Явно ще трябва да се заредим с търпение и да изчакаме момента, в който сами ще разберем за какво става дума.

Иначе, актрисата присъстваше и на панела на Total Recall, където също има главна роля. На посетителите беше показан нов трейлър (който за съжаление не е изтекъл в интернет), а Колин Фаръл, Браян Кранстън, Кейт Бекинсейл и Джесика Бийл похвалиха себе си и режисьора и не пропуснаха да споменат, че са много развълнувани от филма.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |