1 коментар
Phoebe-Tonkin0-1389

Актриса от The Secret Circle се мести в The Vampire Diaries

Най-доброто от „Тайния кръг“, а именно Фийби Тонкин, няма да остане дълго без работа.

Спирането на „Тайния кръг“ по CW дойде малко изненадващо, тъй като сериалът пасваше идеално на аудиторията й, а и самата телевизия се слави с широки пръсти когато става дума за поръчване на нови сезони. Преждевременният край на историята с вещиците обаче е факт и актьорите от сериалчето вече си търсят нова работа.

Това обаче не се отнася за Фийби Тонкин, която беше може би най-доброто от The Secret Circle. Актрисата вече се е уредила с роля в „Дневниците на вампира“. Там тя ще играе Хейли – стара приятелка на Тайлър, която е „дива, секси и със свободен дух“. Също като предишната героиня на австралийката.

Изображение с име: ustv_vampire_diaries_cw_promo

The Vampire Diaries започва своя четвърти сезон на 11 октомври тази година. В него любовният триъгълник между Елена, Стефан и Деймън ще продължи да се развива, макар и по различен начин, предвид трансформацията на Елена във вампир. Клаус също не е мъртъв и, след като обсеби Тайлър, ще намери начин да се завърне в своето си тяло, продължавайки да работи за осъществяването на пъклените си планове.

Изглежда, феновете на сериала няма да останат разочаровани от новите серии, а Фийби Тонкин може да добави и няколко нови зрителя от своята фенбаза.

Междувременно, Нина Добрев се възползва максимално добре от почивката между сезоните. Тя записа рап-пародия, в която спомена за България, а в Туитър изрази възхищението си от Йордан Йовчев на Олимпийските игри. Хубаво е, че красавицата не забравя българските си корени дори след толкова години в чужбина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата