5 коментара
jason momoa game of thrones 546

Джейсън Момоа става зъл върколак

Актьорът с растите ще изиграе злодея в проект на Дейвид Хейтър.

Изображение с име: jason-momoa-mobile-wallpaper
Така е изглеждал Момоа преди да си пусне косата, която днес е негова запазена марка.

Сценаристът на X-Men и Watchmen Дейвид Хейтър отдавна се опитва да седне на режисьорския стол, но изглежда чак сега ще успее. Там ще го докара неговия проект „Вълци“, който се разработва от около 3 години. С наемането на актьор за злодея във филма, снимките най-накрая могат да започнат.

Става дума за Джейсън Момоа от „Игра на тронове“, „Старгейт: Атлантида“ и „Конан варварина“. Той ще изиграе вожд на глутница върколаци, които ще създадат проблеми на главните герои – в ролите Лукас Тил от „Х-мен: Първа вълна“ и Мерит Патерсън от „Кайл XY“.

Във филма ще се разказва за тийнейджър-върколак, на име Кейлъб Ричардс, който е обвинен в убийството на родителите си. Той бяга от дългите и космати ръце на закона и се озовава в глутницата на Момоа. Въпросната роля ще е първата на растафара, в която той е злодей.

Иначе не бива да се учудваме, че отново ще става дума за върколаци. Те вече са толкова популярни, колкото и вампирите, а доказателство за това може да намерим в подновения за повече епизоди трети сезон на „Тийн вълк“. Да се надяваме, че тук гримът и протезите няма да са толкова абсурдни.

 

Снимките на Wolves започват през септември, а след техния завършек Хейтър тепърва ще търси дистрибутор и ще уточнява премиерни дати.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата