Джейсън Момоа става зъл върколак

Актьорът с растите ще изиграе злодея в проект на Дейвид Хейтър.

Така е изглеждал Момоа преди да си пусне косата, която днес е негова запазена марка.

Сценаристът на X-Men и Watchmen Дейвид Хейтър отдавна се опитва да седне на режисьорския стол, но изглежда чак сега ще успее. Там ще го докара неговия проект „Вълци“, който се разработва от около 3 години. С наемането на актьор за злодея във филма, снимките най-накрая могат да започнат.

Става дума за Джейсън Момоа от „Игра на тронове“, „Старгейт: Атлантида“ и „Конан варварина“. Той ще изиграе вожд на глутница върколаци, които ще създадат проблеми на главните герои – в ролите Лукас Тил от „Х-мен: Първа вълна“ и Мерит Патерсън от „Кайл XY“.

Във филма ще се разказва за тийнейджър-върколак, на име Кейлъб Ричардс, който е обвинен в убийството на родителите си. Той бяга от дългите и космати ръце на закона и се озовава в глутницата на Момоа. Въпросната роля ще е първата на растафара, в която той е злодей.

Иначе не бива да се учудваме, че отново ще става дума за върколаци. Те вече са толкова популярни, колкото и вампирите, а доказателство за това може да намерим в подновения за повече епизоди трети сезон на „Тийн вълк“. Да се надяваме, че тук гримът и протезите няма да са толкова абсурдни.

 

Снимките на Wolves започват през септември, а след техния завършек Хейтър тепърва ще търси дистрибутор и ще уточнява премиерни дати.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Чичо Наско

И тия реанимираните супер герои от комиксите от преди 40 или 60 години вече станаха мега дразнещи имат пари за няколко серии за Спайдермен ( те и без това го гледат само дебили него ) , а нямат за някой истински класически филм ( защо не и римейк на Старгейт или Стартрек както филм , а защо не и сериал дори могат да продължата някой от тях или да пуснат нова версия ) . Преди досаждаха със криминалета , после със уестърни , след това минаха на еротични трилъри, комедии със кръгли идиоти ( От глупав по-глупав продуцент или режисьор ) сега на ред са бозите за вещици,върколаци,вампири , че очаквам и игрална версия я на Баба Яга ( Лейди Гага ) или Касчей да пуснат ! А ако се замисля и колко версии има на Островът на съкровищата, Тримата Мускетари или Клетниците , Ромео и Жулиета и т. н. После никой не четял как да четат като им ги снимат на филм . Фантастиката я зарязаха , а нея я гледа най-интелигентната част от публиката докато всички останали разчитат на съдържание максимално близко до реалността за да могат да го проумеят , че и да не заспят от скука ( като им е ниско IQ то как да им е интересно просто не знам )!

Pain

Дааа пардон за Доктора, забрайх го 🙂 ок значи 3 сериала, като за Доктора се чака по 1 г и нещо суперрр 🙂

Петър Атанасов

То си е за писване, едно и също навсякъде… Само да поправя пейн – „Доктор кой“ също е от класическите фантастики 🙂 Даже по-класическо от него не може да стане, тъй като това е най-старият сериал, който все още продължава 🙂

pain

За съжаление си много прав, уви единствените що годе класически фантастики за сега са „Падащи небеса“ и очакваната напролет Дефаинс, иначе от към игрални филми има материал, поне 1-2 на година излизат с извънземни и тем подобни е догодина идва новия Стар трек, а дано последством него и сериал може ?? въпреки че е малко лонг шот това :))
п.с Искам си Старгейтските сериалиииии, не ме кефи реалността затова съм фен на фантастиката !

Знаещият

Писна ми вече от тия върколаци,магьосници,вещици,вампири и всякаква гад от средновековните романчета ! Няма ги вече класическите фантастики като Startrek и Stargate и гледаме само тинейджърски бози тия в желанието си да се харесат и на женската публика вече тотално изпростяха и изкуфяха !