1 коментар
arrow 6480

Джон Бароумен с роля в „Стрелата“

Капитан Джак отново ще работи за американска телевизия и ще има супергерой до себе си.

Изображение с име: john-barrowman-800wiОчевидно скоро няма да има нови епизоди на „Торчууд“, а Стивън Мофат не се е разбързал да привиква Джон Бароумен за нови гостувания в „Доктор кой“ (макар че няма да се учудим, ако актьорът се появи за юбилейния епизод догодина). Ето защо чаровният британец с американски акцент е решил да разнообрази автобиографията си с нов сериал.

Джон Бароумен ще има второстепенна роля в предстоящия сериал на CW „Стрелата“. Там той ще играе добре облечен бизнесмен, който е мистериозен и много богат.

Arrow разказва за богаташ, който оцелява няколко месеца на самотен остров и се завръща в родния си град като супергерой, посветен на борба със злото. В главните роли са Стивън Армел, Колин Донъл, Кейти Касиди, Дейвид Рамзи и Уила Холанд.

Джон Бароумен доби популярност през 2005 година, когато се появи в „Доктор кой“ като бисексуалния капитан Джак Харкнес. Оттам се прехвърли в „Торчууд“, където получи главна роля, но разклонението далеч не издържа толкова дълго колкото родителя си. Наскоро Бароумен погостува в „Отчаяни съпруги“, с което направи нова заявка за сериозна кариера. Ролята му в „Стрелата“ ще е поредният опит да разнообрази филмографията си с друг хитов сериал.

Дали CW ще спечели нови фенове за сериала си с този избор или не – ще разберем на 10 октомври, когато „Стрелата“ започва да се излъчва в САЩ. Бароумен обаче вероятно ще се появи на по-късен етап от развитието на сюжета, тъй като новината идва по-малко от 2 месеца преди премиерата на Arrow.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата