Нов трейлър за „Доктор кой“

Епично клипче със сцени от първата половина на седми сезон на великобританския хит

90 секунди с нови сцени от предстоящите епизоди на „Доктор кой“. Този трейлър залага повече на епичните моменти в първата половина на седми сезон, отколкото на комедията и загатва за много интересни моменти – динозаври в космически кораб, навалица от далеци, бащата на Рори, ядосан Доктор и… бебе-ридаещ ангел!!

Лошото в трейлъра е, че все още не дава премиерна дата за сезона – остава си „Есента на 2012“. Дали това не означава, че 25 август може и да не бъде денят, в който новият сезон ще започне?

Иначе, малко повече информация за новите серии на Doctor Who можете да намерите тук, тук и тук, а за очакваната смяна на придружителката – тук.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Знаещият

Ако на някой Старгейт му се видял не разраем или скучен е добре да си направи тест за интелигентност може проблема да не е в Старгейт, а в във вас ! Не горя от желание да гледам куклен театър ( гледал съм докторът до епизод 7 и беше изключителна боза) и още един сериал ме разочарова тотално Andromeda и Farscape . Ако ми се гледа скучно дамско кино със множество повторения през серия ще си пусна турски сериал .

Горещо ти препоръчвам Доктора! И аз бях силно резервирана като го започнах преди 3 години, когато все още излизаше старгейт. Двата сериала са много различни едни от други и аз поне не смятам, че има база за сравнение. Англичаните рядко правят лоши сериали, а Доктора е диаманта в короната на английската телевизия според мен.
С две думи – няма да сбъркаш ако го започнеш. Много хора определят първите няколко епизода като скучни, но според мен ако минеш след тях ще се окажеш в някакъв момент луд фен и няма да имаш търпение за още.

Иван Петков

Откъде знаеш че е боза, ако не си го гледал 🙂 Мога да ти кажа, че е далеч по-умен от цялата поредица „Старгейт“, взета заедно. Във всички Старгейтове за общо 17 сезона има толкова добри епизоди, колкото в Доктор кой за 5. И то при положение, че на Доктора сезоните са 2 пъти по-кратки.

Чичо Наско

По-добър научно фантастичен сериал от Stargate Поредицата SG-1 , Atlantis, Universe няма . Тая боза Доктор незнам кой си няма да го гледам дори и срещу много пари време за губене със английски куклен тв театър нямам !

lokster

Когато за почнах да гледам „Доктор кой“ за първи път, бях много резервиран – изобщо не знаех какво да очакван.
А сега го поставям на първо място в класацията ми – преди SG1, преди Star Trek TNG и куп други класики…