plants vs zombies 666

Още растения и зомбита напролет!

Официално е обявена играта Plants vs. Zombies 2

Plants vs. Zombies може да не блести с уникални графики и сложен сюжет, но това не й попречи да стане изключително популярна и да се разпространи на всички възможни устройства. Зарибяващата игричка отстъпва единствено на Angry Birds по брой вманиячени почитатели.

Тъй като попадението е все още популярно и милиони играчи по света продължават да трепят зомбита със своите растения, PopCap Games обявиха, че през пролетта на 2013-та ще пуснат „Растения срещу зомбита 2“. Продължението ще предложи нови игрови модели, локации и предмети, които ще разнообразят познатия геймплей.

Изображение с име: Plants_vs_Zombies_540x432

Ако случайно не сте я играли, в Plants vs. Zombies целта е да построите достатъчно добра защита срещу нападащите зомбита, използвайки растения. Те могат да трепят немъртвите като ги обстрелват с грах, зелки, дини и тем подобни зарзавати. Има и много мини игрички с различни цели, които внасят разнообразие и допълнително зарибяват.

Тъй като идеята е всъщност доста проста, то изглежда почти невъзможно втората част да разочарова. Дали ще постигне същата степен на зарибяване е по-спорно, но със сигурност няма да е трудно на програмистите да измислят още забавни начини да противопостяват растенията на зомбитата.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата