Трейлър за новия сезон на Misfits

Непригодните се завръщат тази година, но подновени.

Новите серии на Misfits наближават, а по случая Е4 пусна и трейлър за четвърти сезон:

Както виждате, от предишните главни герои ще останат само Къртис и Руди. Краят, който трети сезон предложи за Саймън и Алиша, явно е окончателен и двамата трагично влюбени няма да се измъкнат от цикъла на времето, в който постоянно ще се влюбват и умират в ръцете си. Актрисата зад Кели (Лорън Соша, която спечели BAFTA за играта си през 2011) пък е последвала примера на къдравелкото, който си тръгна след втори сезон (Робърт Шийхан), и също няма да поеме отново ролята си.

Новите герои, които ще се присъединят към кликата на осъдените на общественополезен труд притежатели на свръхспособности, са Джес и Фин. Джес има рентгеново зрение, а Фин владее телекинеза, макар и не особено успешно. Идеята зад силата на Джес е, че героинята умее да прозира през лъжите на околните и винаги казва каквото мисли – рентгеновото зрение просто ще подсили дарбата й да вижда и под повърхността.

Не толкова великолепната четворка ще се изправи срещу врагове като огромен заек-убиец и Четиримата Конника на Апокалипсиса, а приключенията им за тази година ще са събрани в осем епизода.

Сет отново ще е част от състава като второстепенен герой, а освен него ще се появи и Алекс, който е „много красив“, но предпочита да остане аутсайдер.

Въпреки че с напускането на Нейтън „Издънките“ придоби доста по-различен вид миналата година, рейтингите останаха силни и се прие, че включването на Джоузеф Гилгън като Руди е било успешно. Надеждата на продуцентите е и тази година да им се размине, макар смяната на актьори да е доста по-мащабна. Вероятността за това обаче не е много голяма, тъй като огромна част от зрителите са разочаровани и нямат голямо доверие в идеята, че чарът на сериала ще се запази и през този сезон.

Кой е прав, ще разберем скоро, когато тръгнат новите епизоди. Още няма официална дата за това, но със сигурност първият ще излезе в близкия месец.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |