666 Park Avenue е спрян

Ще се излъчат заснетите досега 13 епизода, но продължение няма да има.

След хубавите новини за „Революция“, „Хейвън“ и „Зловеща семейна история“ беше време и нещо лошо да се случи. Пешкира обърса „Парк авеню 666“, който беше спрян от телевизия ABC.

Тери О`Куин ще трябва пак да си търси нова работа след като свръхестествената драма с елементи на ужас не очарова достатъчно зрители и не получи поръчка за нови епизоди. С напредването на сериала рейтингите намаляват, а и критиците не са кой знае колко очаровани от качествата на продукцията. Жалко за целия шум, който се вдигна по този сериал още отпреди да е започнал.

ABC отдавна не се слави като най-добрия дом за сериали от нашия жанр. Злополучен преждевременен край имаха също и Legend of the Seeker, Flashforward, V, No Ordinary Family, The River, които също първоначално тръгнаха по този канал, и това е списъкът само за последните 2 години. Изобщо, азбучната телевизия отчаяно търси заместник на „Изгубени“, но нито едно от новите попълнения не успява да привлече същата публика, въпреки че мнозина използват подобни похвати. Така този канал задминава дори Fox, които поне позволиха на Fringe да завърши като хората.

Така или иначе, остават още 6 епизода, които да окомплектоват доколкото могат историята (13-тият ще има някакъв завършек все пак), като следващият ще се излъчи на 26 ноември (27-ми наше време).

http://www.youtube.com/watch?v=M7WxCtW9nIg

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира

На ласт резорт последната серия беше изключително глупава, иначе много добре започна.

sapman

Така и не ми допадна. А Ласт Резорт не му стигна малко съспенс.

Pain

На мен също не ми хареса нещо… уви за Ласт Резорт обаче там имаше какво да се развива 🙁 !

Мира

Не успя да ме грабне

Петя Ивайлова
petia84

Тери ОКуин си има работа в Падащи небеса – предполагам, че ще го видим догодина там!:)