Не се оставяйте на извънземните да ви тероризират!

Трейлър за „Тъмни небеса“ – хорър от създателите на „Паранормална активност“ за младо семейство, набелязано за жертви от загадъчни и определено зли извънземни.

Доста отдавна не сме попадали на хорър със зли извънземни. Последният такъв беше „Четвъртият вид“ с Мила Йовович и Юлиян Вергов, който си беше доста бозав – дори патриотичните чувства и витошките пейзажи не можаха да ни накарат да го харесаме. Следващият филм, който ще опита да направи извънземните отново плашещи е „Тъмни небеса“. Дело на продуцентите на „Паранормална активност“ и с Кери Ръсел и Джош Хамилтън в главните роли, Dark Skies ще ни ужаси с историята на едно семейство, набелязано от извънземните за постоянен терор:

Доста си е страшничко! Е да, има и на какво да се посмеем (блъскането на глава в прозореца дойде малко вповече, в Modern Warfare няма сейв бутони, а търсенето в гугъл и намирането на резултати за други хора, измъчвани от същите ужаси, отдавна се изтърка като сюжетен похват), но като цяло трилърчето изглежда доста добре! Продуцентите вече са доказали че умеят да внасят нови елементи в жанра и да изненадват публиката с хитове като Paranormal Activity, Sinister и Insidious, макар и първата да се разшири в недотам обичана и оригинална поредица. Сценаристът и режисьор Скот Чарлс Стюарт има кратка филмография – Priest и Legion, които не бяха много задълбочени откъм сценарии, но поне имаха добри визии. Птичата атака, гадният обрив върху детето и Даниел с широко отворената уста в двора изглеждат като готини моменти, които са способни да накарат тръпките да полазят по гърбовете ни.

От друга страна, филмът има подозрително много общи черти с „Паранормална активност“ (независимо дали става дума за извънземни или духове), а и много наподобява един сериал от 90-те години със същото име (спрян след само 1 сезон).

В САЩ „Тъмни небеса“ ще излезе по кината на 22 февруари 2013, докато за България няма информация. Ако се съди по факта, че всички у нас чуват за този филм за пръв път заради този трейлър, официална премиера за родината ни скоро няма и да има.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |