Непоискано добро от светлини сред сенките

Нов колективен роман, дело на децата от казанлъшкия клуб.

Творците от българския клуб „Светлини сред сенките“ продължават да пускат нови романи. Последната фантастика родно производство, която „Човешката библиотека“ представят на пазара в хартиен и електронен вариант, е „Непоискано добро“.

В самия край на 2012 г., когато всички очакват свършека на света или здрав купон по повод провала на поредното страшно пророчество, се случва нещо. Само петдесет години по-късно човечеството не помни какво го е сполетяло и не познава живот, различен от подземните „понички“, в които дори тревата и дъждът са изкуствени.

Доколко е реален светът, в който живеят новите хора? В какво превръща децата небрежното родителство? Каква е цената на истинската любов? Тези и още важни въпроси поставят двете части на романа „Непоискано добро“ на клуб „Светлини сред сенките“.

Това е деветият поред колективен роман на младите автори. Техният „Аурелион: Вечният баланс“ завърши на 29-то място в „Малкото голямо четене“ през 2011 г., а от известно време тече и кампания за набиране на средства за неговото филмиране.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Кал
Kal

Най-големите автори вече са по на 24 – 25… та и темите доста узряха. 🙂

Но за милите думи и представянето благодаря и от тяхно име.

Мира
Pepper

Браво на децата. Похвално е, че продължават да пишат и историята изглежда интересна. Оформлението също е супер.