Дейвид Хюлет ще прави филм с остатъците от Дестини

Оказва се, че актьорът притежава декорите за космическия кораб Дестини от „Старгейт: Вселена“ и ще ги използва в свой собствен проект.

Още ли ви липсва „Старгейт: Вселена“? Нищо чудно – откакто не се излъчва нито един „Старгейт“, телевизията не е същата.

Не че това е кой знае каква утеха, но все пак скоро ще имаме нещо, което да ни върне малко назад във времето. Дейвит Хюлет (Родни МакКей от „Старгейт: Атлантида“) ще снима нов филм с декорите от Дестини. Оказва се, че те са собственост на актьора и той ги е запазил въпреки спирането на Stargate Universe. Хюлет е решил, че ще му послужат добре и за новия проект.

За съжаление, филмът няма да има нищо общо със Старгейт-вселената. За него се знае единствено, че ще започне да се снима през февруари, а единственият източник на информация е профилът в Туитър на Дейвид Хюлет. Предвиждаме с 99% сигурност, че лентата няма да се завърти по кината, нито пък ще достигне до родните телевизии или видеотеки. Все пак Хюлет не е кой знае какво име в Холивуд, а и едва ли разполага с достатъчно средства, за да си позволи широко разпространение. Най-вероятно, филмът ще излезе направо на DVD в САЩ.

Хюлет е говорил публично за две свои идеи, които биха могли да са вдъхновенията зад този проект. Едната е за научнофантастична комедия, наречена StarCrossed, а другата – отново научна фантастика, наречена Debug.

Стискаме палци на Хюлет да направи добър продукт, който да даде успешно начало на кариерата му като продуцент! А защо не и някой ден именно той да направи филм, който да завърши историите на Старгейт-разклоненията?

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

ХА ХА ХА

Като изключим Стартрек във всички останали sci-fi филми и сериали си говорят на английски който плаща той поръчва музиката ако има и неразбираем език тогава съвсем няма да има публика ! Като ви дразни ангийският съберете пари напишете сценарий и снимайте в Ню Имидж търсят сценаристи ( тогава си говорете със извънземните на български за кисело зели и голяма ракия и за творчевството на някоя чалга курвентия )!

РОРО

Първият сезон на Старгейт Вселена си беше като дързост и красота , а вторият си беше като ало-ало скука ! А до колкото до злите извънземни защо говорили на английски на какъв език да говорят на арамейски ли ? Това все пак е тв сериал не реалният живот не е нужно да всичко едно към едно като реалният живот иначе няма да е фантастика , а документалистика !

Песимиста

На масовият зрител сериала Stargate му идва сложен защото на масовият зрител IQ ниско като на политиците ни ей затова им е скучно , а и защото 23 години по родните телевизии се въртят само много серийни бози със романтика и сълзливи драми и от мислещ народ в края на 1989г г. сега вече сме чувстващ такъв през 2012 г.

Vjachi

Universe първи сезон беше трагедия, но втория беше наистина на ниво. Реално погледнато Юнивърс много разви историята. То беше омръзнало в две галактики да срещаш само хора говорещи английски! Юнивърс вкара нов дух и доразви представите. Засега единствено фенските сценарии (8 серии) завършват историята на Юнивърс.

Може само да се надяваме след време да има нов Старгейт, но като гледам на масовия зрител sci-fi филмите му идват много сложни…

Grim

Е супер, ще е интересно да се види този нов проект. Жалко обаче, че няма нов Старгейт. С риск да предизвика брутален спор с хардкор феновете на поредиците- Юнивърс си беше много добро попълнение към старгейт вселената. Просто беше доста по различен от Атлантис и СГ- 1 и тн. 🙂

Знаещият

Супер любимият ми герой от сериала Старгейт ще прави фантастика със декор на Старгейт ! Жалко само ,че Старгейт скоро няма да има нито римейк нито продължения ( Старгейт Атлантида и Старгейт Вселена ) ги прекъснаха точно когато станаха най-интересни ( особенно Атлантида ) „Вселена “ през целият си първи сезон се влачеше като народна песен пяна от заекващ полуидиот а бе направо си беше като турски сериал явно продуцентите се бяха заразили от всеобщата мода всички сериали да снимата така ,че да се угоди на десетките неправителствени организации които само се чудят от какво да се оплакват и на милионите домакини които със IQ под средното заспиваха още на 5-тата минута на коя и да е от класическите фантастики които вече никой даже и не излъчва камо ли да снима !