Готви се разклонение на „Дневниците на вампира“

„Оригиналните“ ще вземе един от най-интересните елементи на сериала и ще го направи център на своя сюжет.

Фийби Тонкин не бива да се цупи, защото пак се уреди с добра тийн-роля

Успехът на „Дневниците на вампира“ е толкова голям, че CW вече се замисля за разклонение! Любимецът на феновете и фенките, вампирът Клаус, ще бъде негов главен герой. Разклонението ще се казва The Originals и ще се занимава със семейството на Оригиналните.

В главните роли са вече добре познатите Джоузеф Морган (Клаус) и Фийби Тонкин (Хейли). Двамата ще се завърнат в епизод, който хем ще послужи за редовен такъв от The Vampire Diaries, хем ще послужи за пилот, който да измери интереса у феновете за това дали такъв сериал би имал потенциал.

Серията ще бъде излъчена в САЩ на 25 април и вече се пише и продуцира от Джули Плек. Клаус ще се завърне във френската част на Ню Орлиънс, където го очаква оригиналното семейство вампири. Там Клаус отново ще се събере с бившето си протеже Марсел и с върколачката Хейли.

„Клаус е просто невероятен герой, а Оригиналното семейство има много интересна динамика. Това ни накара да почувстваме, че двата елемент могат да направят чудесен сериал“, казва директорът на телевизията, Марк Педовиц. „Клаус е един от основателите на Ню Орлиънс и затова сериалът ще се развива именно там.“

Идеята за сериала се е зародила в разговори между Педовиц и Уорнър Брос, като преди това им е била „подшушната“ от Джули Плек, която ръководи нещата и в The Vampire Diaries, заедно с Кевин Уилямсън. Кевин обаче не е предявявал претенции към новия проект, а напротив, защитил е Джули и е казал да я оставят сама да го ръководи, тъй като идеята и визията са си нейни.

Много от феновете все още обожават „Дневниците на вампира“, но се заражда чувството у тях, че сериалът започва да се изтърква. Може би това разклонение е точната рецепта за разчупване на модела?

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

veronika

аз лично мисля че новите сезони ще са страхотни

Петя Ивайлова
petia84

lol ако турците направят версия на това, ще го гледам!

Петър Атанасов

Вие се радвайте, че не написах статия за новия латиноамерикански сериал по bTV – Призракът на Елена! Става дума за момиче, което се влюбва в мъж, чиято първа жена е умряла и призракът й броди из имението му. Но се оказва, че призракът не е на жената, а на нейната сестра-близначка и всъщност тя е умрялата, а жената е жива!!! Може даже и в каталога да го вкараме 🙂

Борислав

Как защо? Money money money ….. 😀

Pain

Оффф защо бе Господи, ЗАЩО ?? 🙂