Gravity с нова премиерна дата

Космическата драма с Джордж Клуни и Сандра Бълок е изтеглена с две седмици напред.

Интересният проект на Алфонсо Куарон, да не кажем един от най-интересните за 2013-та, има нова премиерна дата. „Гравитация“ ще излезе по кината на 4 октомври.

Сигурни сме, че филмът ще пробуди интерес и у киноманияци, които далеч не биха се описали като фантасти – причината ще е актьорският състав – Джордж Клуни и Сандра Бълок ще са в главните роли. Двете звезди отдавна са се доказали като машини за пари и ще помогнат да привлекат не само сайфай феновете в киносалоните.

Като една себеотдайна майка, Сандра Бълок е взела детето си на снимачната площадка.

За какво става дума – д-р Раян Стоун (Бълок), брилянтен медицински инженер, е на първата си мисия със совалка, пилотирана от ветерана астронавт Мат Ковалски (Клуни), който пък е на последната си мисия преди пенсиониране. Наглед всичко върви по рутина, но не щеш ли, случва се трагедия. Совалката е унищожена, а Стоун и Ковалски остават да се носят сами в космоса към нищото. Оглушителната тишина им казва, че са изгубили всякакъв контакт със Земята, както и всички шансове за спасителна мисия. Страхът се обръща в паника, а всяка глътка въздух намалява запаса от кислород. Но може би ако отидат по-дълбоко в космоса, ще намерят обратния път към дома?

На пръв поглед, филм за двама души, реещи се в космоса, не звучи много интересно. В крайна сметка, двамата са обездвижени във вакуума и не могат да правят нищо друго, освен да си говорят. Но ние сме на 100% убедени, че сюжетът ще има с какво да компенсира липсата на екшън, а и очакваме драмата в Gravity да бъде на ниво.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |