Известен е главният сценарист на „Живите мъртви“ за 4-ти сезон

След неочакваното напускане на Глен Мазара, друг от редовните сценаристи ще заеме поста му. Междувременно имаме ново промо-клипче и плакат за втората половина на трети сезон.

"Око за око" е напълно подходящо мото, предвид събитията от последния излъчен епизод.

Наскоро ви съобщихме, че от догодина „Живите мъртви“ ще бъде с нов главен сценарист. Причината е, че Глен Мазара и телевизията са имали разногласия и най-важният човек в екипа се е принудил да напусне. Събитието причини негативни критики към AMC, тъй като именно Мазара значително подобри темпото на сериала и беше главният благодетел за това The Walking Dead да разбие всички рекорди с последния си епизод за 2012-та.

Но станалото станало и гледаме напред. Новият главен сценарист на „Живите мъртви“ се казва Скот Гимпъл. В момента той работи като продуцент-надзорник и сценарист. Негово дело са три от по-драматичните епизоди от втори сезон, както и първият след смъртта на Лори от трети сезон. Не че се съмняваме в способностите му, но дали това няма да се окаже стъпка назад и завръщане към по-мудното развитие от близкото минало?

Това, разбира се, предстои да научим наесен. Преди това, чакаме още 8 епизода от трети сезон напролет. Вече остава по-малко от месец докато научим изхода от битката между Дарил и Мърл, както и развитието на кръвопролитния конфликт между Рик и Губернатора.

http://www.youtube.com/watch?&v=7inB0GG8nrM

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |