pines

Шаямалан ще продуцира сериал, поръчан от телевизия FOX

Сериалът “Wayward Pines” е вторият телевизионен проект на М. Найт Шаямалан, след “Proof”

Преди месеци в интернет се появи новината, че известният режисьор М.Найт Шаямалан работи върху сериал, който ще нищи тайните на задгробния живот. Той се нарича „Доказателство”, и макар че работата по него би трябвало да напредва, засега няма нито новини около него, нито премиерна дата.

Изображение с име: tumblr_m06vgm94w51qan9xm
Въпреки, че романът "Борове" е част от трилогия, историята в него е със затворен финал.

Междувременно, наскоро излезе нова информация, според която създателят на „Шесто чувство” и „Следите”, може би наистина е решил да се пренасочи от големия, към малкия екран. Той работи върху още един сериал – “Wayward Pines”, поръчан от телевизия FOX, който ще бъде адаптация на новелата на Блейк Крауч „Pines” (”Борове”). Според първоначални данни, сериалът ще се състои само от 10-12 епизода (които ще завършат историята), и ще бъде излъчен през есента на 2014 г., в случай че от телевизията одобрят пилотния епизод. Той ще бъде мрачен трилър, и ще проследи разследването на Етан Бърк – агент от тайните служби, който отива в затънтено американско градче, за да разбере какво се е случило с двама негови изчезнали колеги.

Пилотния епизод е написан от Чад Ходж  („Плейбой клуб”). Все още не се знае кой друг ще бъде привлечен в проекта.

Блейк Крауч е автор на десетки трилъри и хоръри, неиздавани досега на българския пазар, а романът “Pines”, издаден през миналата година, е бестселър, който (според критиците) заслужава вниманието на почитателите на хоръра.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата