the walking dead daryl hhh

Трейлъри за следващите игра и епизоди на The Walking Dead

Втората половина на трети сезон започва след около месец, а играта The Walking Dead: Survival Instinct ще излезе по-късно тази година.

Преди The Walking Dead се смяташе, че свят, превзет от зомбита, трудно може да бъде място за развитие на сериален сюжет. „Живите мъртви“ тотално опроверга тези нагласи и неколкократно счупи неочаквани рекорди.

На 11 февруари наше време сагата продължава със следващите 8 епизода от 3-ти сезон. Дарил явно ще оцелее след срещата си с Мърл, но дали ще остане жив още дълго? Заглавието на епизода, The Suicide King и вкарването на героя Тайрийз (мистериозният чернокож, който влезе в затвора в края на миналия епизод) от комиксите, който пък беше прототип на Дарил, са два фактора, които не говорят в негова полза.

Междувременно, нещата вече не изглеждат розови и при двете страни – градчето на Губернатора е в хаос след нападението на оцелелите от Атланта, а и дори Андреа започва да му се дърпа. Междувременно, лидерството на Рик е оспорено от собствения му син, както и от възстановяващия се от ампутация Хършел. Макар и раздирани от вътрешни проблеми, двете страни отново ще се срещнат, като този път затворът ще е бойното поле.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Геймърите също не са забравени. Епизодичните игри The Walking Dead също пожънаха голям успех и разчистиха път на пазара за също доста голямото заглавие The Walking Dead: Survival Instinct. В неговия чисто нов геймплей трейлър виждаме как играчът ще трябва да се промъква покрай зомбитата, както и да им цепи главите с брадвата, когато е необходимо. Като цяло обаче, явно тук няма да се следва идеята на Resident Evil – „Избий всички зомбита, защото те така или иначе ще те гонят до дупка“, а ще се вкара малко по-реалистична тактика на тихо промъкване и оцеляване.

http://www.youtube.com/watch?v=zt_DFmwxqJM

Втората половина на трети сезон от „Живите мъртви“ започва на 11 февруари, а играта The Walking Dead: Survival Instinct ще излезе по-късно тази година. За повече информация следете секцията ни Премиери.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата