1 коментар
BG Monster High 3 tt

В третата част от Monster High се овълчват

В понеделник ще излезе третата част от поредицата Monster High на Егмонт България и Лийси Харисън – „Има ли вълк, има и начин“.

Изображение с име: BG_Monster High 3_coverНа 21 януари ще излезе третата част от чудовищната книжна поредица „Монстър Хай“, която става хит сред тийнейджърите и в България. Цената ще е 9,90 лв., а сюжетът обещава да е също толкова забавен, колкото и в предишните книги.

Както феновете знаят, в Monster High се разказва за децата на най-известните чудовища в света, които заедно се борят срещу ужасите на гимназиалния живот. В „Монстър Хай“ главен герой беше Франки Щайн, в „Чудовището на нашата улица“ под светлината на прожекторите застана Клео де Нил, а в следващата книга ще дойде часът на Клаудин Улф, дъщерята на Върколака!

Точно преди партито по повод 16-тия рожден ден на Клаудин, нещата страшно се объркват за чудовищната общност и тя е принудена да се укрива в семейния ресторант, където компания й правят глутница досадни братя. Франки Щайн пък още е в шок, че Брет я е предал с клипа на „Чудовището на нашата улица“. За разлика от останалите РАД обаче тя няма намерение да бяга от Салем, а напротив – да се бори за правата на чудовищата. Мелъди Карвър пък иска да помогне на чудовищните си приятели, но самата тя е затрупана със задачи покрай опитите си да разплете тайната за своя произход.

Тайната на чудовищата в Салем е разкрита. Те се укриват кой където намери. Но не е ли време те да се обединят и да поведат борба за правата си?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата