space heart

Излиза продължението на „Да остана ли?“

Трогателната история на Миа и Адам продължава в „Къде беше?“

Изображение с име: where12Любителите на любовните истории със съвсем леки фантастични елементи вероятно са харесали „Да остана ли?“ на Гейл Форман. Другата седмица „Колибри“ пуска на пазара нейното продължение – „Къде беше?“.

Минали са три години, откакто любовта на Адам е спасила Миа след катастрофата, опустошила живота й. …три години, откакто Миа е излязла от живота на Адам.

Сега двамата живеят в противоположни краища на страната: Миа е изгряваща звезда от „Джулиард“, а Адам е любима плячка на таблоидите заради статута си на рок звезда и заради прочутата си приятелка. Когато Адам остава сам в Ню Йорк, случайността отново го събира с Миа за една последна нощ заедно. Докато се разхождат из града, превърнал се в нов дом за Миа, двамата си припомнят миналото и разтварят сърца за бъдещето – и един за друг. Разказът се води от името на Адам, а пестеливата, лирична проза, позната ни от първата част на историята – „Да остана ли?“, тук извайва съкрушителната скръб, обещанието за нова надежда и отново разпаления пламък на любовта.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата