2 коментара
zero-hour-lost-girl

Zero Hour – спрян, Lost Girl – подновен

ABC изтегли Zero Hour от програмата си само след 3 епизода. Междувременно, Изгубеното момиче продължава да се радва на успех и ще се завърне за четвърта година в ефира.

Изображение с име: zero hour khflhZero Hour се оказа поредното разочарование за ABC. С трагични рейтинги, новата свръхестествена драма беше спряна и изтеглена от ефир след само 3 излъчени епизода. Зрителите за първия епизод бяха 6.38 милиона (което е много слаб рейтинг за ефирна телевизия в САЩ), а за втория и третия – малко над 5.

Този сезон определено е провал за новите сериали на азбучната телевизия. Преди няколко седмици същото се случи и на „666 Парк авеню“, който поне успя да излъчи тройно повече епизоди, преди да изчезне безследно. И за двата сериала е обявено, че ще бъдат излъчени оставащите им епизоди някога през лятото, но не е сигурно. Дотогава може и малцината, които са се заинтересували от сериала, да не се върнат.

 

Изображение с име: Lost Girl PosterБолшинството от коментарите са на разочаровани зрители, според които причината ABC да има слаби рейтинги напоследък е именно тази, че твърде бързо спира новите си сериали и ги замества с риалити програми. Мнозина вече не дават шанс на нов продукт, ако не е изкарал поне един сезон. Може би телевизиите наистина трябва да се замислят за програмните си решения и маркетинговите си кампании.

Но друг чест участник в тези размисли, днес е на положителния полюс – Syfy и Showtime са подновили общия си проект Lost Girl за четвърти сезон. Бисексуалната сукуба продължава да очарова зрителите в двете държави. Тя е номер 1 в Канада за слота си, а и в САЩ рейтингите са достатъчно задоволителни. През 2014 ще видим нов пакет от 13 епизода на „Изгубено момиче“. Честито на феновете!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата