8 коментара
revol grim podn13

„Досиетата Грим“ и „Революция“ са подновени

Grimm и Revolution ще имат нови сезони, Defiance чупи рекорди.

Изображение с име: nbcУчудвате ли се, че два от най-хитовите сериали на NBC са подновени? „Революция“ ще се завърне наесен с втори сезон, а „Досиетата Грим“ – с трети! Двата сериала са лидери в часовете на излъчването си – Revolution в събота, а Grimm в петък вечер.

Честито на феновете! Новината е с двойна тежест, защото говорим за ефирна американска телевизия. Традиционно, фантастиките не се справят добре по тези канали. ABC се превърна в малка секира за жанра тази година, а всички помним сагата с подновяванията на косъм на „Чък“, която се повтаряше по 2 пъти на година. Или обикновените хора започват да обръщат повече внимание на нашия любим жанр, или феновете на фантастиката стават все по-многочислени.

Още едно събитие, което ни кара да мислим в тази насока, е успехът на премиерния епизод на Defiance. Новият сериал на Syfy събра много положителни ревюта и феноменален за тази телевизия рейтинг – почти 3 милиона души са гледали дебюта на „Съпротива“. Така предишният собственик на рекорда за най-гледан пилотен епизод, „Хранилище 13“, остава на второ място. Успехът е само първата крачка от дългосрочната програма на Syfy с цел да си върне зрителите.

Прибавете към тези хубави новини и рекордите на „Игра на тронове“ и „Живите мъртви“ и ще се убедите, че бъдещето на фантастиката по телевизията изглежда все по-светло!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата