„Досиетата Грим“ и „Революция“ са подновени

Grimm и Revolution ще имат нови сезони, Defiance чупи рекорди.

Учудвате ли се, че два от най-хитовите сериали на NBC са подновени? „Революция“ ще се завърне наесен с втори сезон, а „Досиетата Грим“ – с трети! Двата сериала са лидери в часовете на излъчването си – Revolution в събота, а Grimm в петък вечер.

Честито на феновете! Новината е с двойна тежест, защото говорим за ефирна американска телевизия. Традиционно, фантастиките не се справят добре по тези канали. ABC се превърна в малка секира за жанра тази година, а всички помним сагата с подновяванията на косъм на „Чък“, която се повтаряше по 2 пъти на година. Или обикновените хора започват да обръщат повече внимание на нашия любим жанр, или феновете на фантастиката стават все по-многочислени.

Още едно събитие, което ни кара да мислим в тази насока, е успехът на премиерния епизод на Defiance. Новият сериал на Syfy събра много положителни ревюта и феноменален за тази телевизия рейтинг – почти 3 милиона души са гледали дебюта на „Съпротива“. Така предишният собственик на рекорда за най-гледан пилотен епизод, „Хранилище 13“, остава на второ място. Успехът е само първата крачка от дългосрочната програма на Syfy с цел да си върне зрителите.

Прибавете към тези хубави новини и рекордите на „Игра на тронове“ и „Живите мъртви“ и ще се убедите, че бъдещето на фантастиката по телевизията изглежда все по-светло!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
9 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Pain

По точен коментар от Доцента няма, направо ме описа с 3 реда, същия случай съм и аз ха хаха 🙂

Доцента

Всичко, което е в космоса съм го гледал. Фарскейп, Старгейт, Стартрек, Вавилон 5, Бойна звезда галактика… Напоследък обаче повече такива сериали не се правят. Последният опит беше Defying Gravity, който на мен много ми хареса, но го спряха едва след 13 епизода. Огромен фен на фантастиката съм, но напоследък от жанра ме топлят само Доктора и от скоро Continuum.

Pain

Ооо 9 Юни значи… супер ! аз с върколаците нямам грижи, кефят ме, ама всекив други са ми мнооого скучни исакам нещо стил Стартрек, Фаирфлай и Андромеда – в космоса 🙂
п.с Фаирфлай съм го гледал 3 пъти и все още ми е забавен, просто недоумявам как може да се прекъсне такъв добър сериал, но каквото било било 🙁

Мърморан

Поне на 9 Юни 2013г. започва трети сезон на Falling Skies и дано поне него и Defiance да ги задържат на екран, че направо ми се повръща от зомбита, вампири, върколаци,вещици и всякаква средновековна гад и измет която се вихри в стил Американски пай !

Римейк на The-X Files едва ли ще има – по-вероятно е директно продължение с нов екип, а двамата стари познайници да останат като ментори или нещо подобно.
Иначе новините са определено добри, напоследък фантастиката (във всичките й разновидности) става все по-популярна и това може само да ни радва.

Знаещият

Няма да е лошо да продължат със втори сезон FlashForward и да направят римейк на The-X Files със нови актьори по-млади и без прашясалите сценарии писани по слухове от преди 50-те години !

Бай Знайко

Единствените новини които могат да ме зарадват са нови сериали по класиките Stargate и Startrek, както и качествен римейк на Farscape без куклените изцепки и романтичните локуми със адекватни за 2013 визуални ефекти и да допълня ,че съм против залитанията за да се харесат на домакините или на педалите да махнат екшъна и да е скука като Stargate Universe !

Pain

Тази вест може само да ме радва, а дано класическата фантастика да е на ход за следващия проект !