„Футурама“ е спрян. Отново

Това лято ще се излъчат последните епизоди на Futurama.

Лоши новини, хора! Futurama е спрян за пореден път.

Анимацията от създателите на „Семейство Симпсън“ бързо стана култов сериал след дебюта си през 1999 по Fox. Въпреки това беше спрян през 2003-та. Фрай отново възкръсна през 2007, но приключенията му в бъдещето отново бяха спрени през 2009. 2011 сериалът отново се сдоби с продължение, този път по Comedy Central. Ето че дойде време и оттам да му откажат нови епизоди.

Тази година каналът ще излъчи втората половина на седми сезон, който ще бъде и последен. Създателите на „Футурама“, Мат Грьонинг и Дейв Коен, не са особено шокирани. „И без друго чувствах, че последните няколко сезона са ни бонус, така че не се чувствам особено отчаян“, казва Коен.

В последните 13 епизода на Futurama ще видим сватба, смърт и пътуване във времето. Коен обещава, че това е „най-добрият ни последен сезон“.

Разбира се, опитът ни учи никога да не отписваме сериала напълно. Може би след няколко години отново ще излезе някой филм-продължение, а от него – цял нов сезон. А може би това лято Бендър за последен път ще каже на на някого да целуне блестящия му метален задник.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира
Pepper

E това звучи доста интересно. Дано да уредят всичко.

РОРО

Забравих да допълня и ,че е вероятно героите да не са хора от Земята,а да са древните или комбинация от земляни и древни събудени от хилядогодишен стазис от земляните които попадат на тях случайно след неуспешен опит да се достигне и да се помогне на екипажа на „Дестини “ от Stargate Universe и не възнесли се както всички останали древни и се очаква да наблегнат на битките , мистерите и технологични новости вместо безкрайните философски изцепки или романтичните лиготии от последният Stargate сериал !

РОРО

Има слухове ( по форумите в САЩ на фенклубовете на фантастиката ) за нов сериал Stargate със нови герои и нова вселена , нови врагове ( две агресивни раси конкуриращи се и воюващи непрестанно както една със друга така и със героите на Stargate ) но се търсят пари за да тръгне през 2016г. или 2019 г. и при положение ,че се уредят авторските права които сега са собственост на SciFi TV !

Борислав

В анимационните среди. В драмите има сериали къде къде по-продължитени 😀 Жалко че нещо от сорта на StarGate не можа да се задържи с толкова епизоди

niKak

Ами така е в шоубизнеса. Важното е, че THE SIMPSONS титанично устояват на времето и конкуренцията! 🙂