the-evil-within-safe-monster

Нов проект от създателя на Resident Evil

Шинджи Миками подготвя ново хорър изкушение за геймърите!

На Bethesda трябва да им се признае, че имат добър маркетинг екип. От няколко дни гейм-разработчикът озадачава феновете с мистериозни 5-секундни поредици от картинки, свързани със следващия им интересен проект. Спекулациите за това, какво биха могли да означават образите, варират от Fallout 4 до Wolfenstein, но всички опити на геймърите да познаят се оказват безуспешни. Изненадата е повече от приятна – оказва се, че кампанията е предшествала обявяването на нов проект от Шинджи Миками, създателя на класиката Resident Evil!

Името на новия сървайвал хорър е The Evil Within. Всъщност Миками е обявил, че работи по нова игра още миналия април, но чак сега имаме по-конкретна информация, картинки и много зарибяващ игрален тийзър! Не се препоръчва за хора със слаби сърца…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Миками напусна своя култов франчайз „Заразно зло“ след четвъртата му част от 2004-та. След това поработи над God Hand, Shadows of the Damned и Vanguish, но нито една от тях не стана голям хит. Междувременно Resident Evil се превърна в миш-маш от жанрове, който кулминира в разочароващата шеста част. Миками обаче изглежда ще се поучи от грешките на тези около него и ще даде най-доброто от себе си за The Evil Within. Той сам казва, че цели „истински и чист сървайвал хорър“, макар и в друго интервю да описва проекта като „перфектен микс от сървайвал хорър и екшън“. Убедени сме, че грешките на „Заразно зло“ няма да бъдат повторени, а от трейлъра и официално пуснатите снимки виждаме, че най-малко атмосферата в играта ще е на ниво.

Изображение с име: the-evil-within-scene
Този кадър напомня на атмосферата от първите части на Resident Evil. Това определено е добре!
Изображение с име: the-evil-within-guns
Има ги задължителните зомбита и кървища...
Изображение с име: the-evil-within-boss
...Както и нов култов изрод от болното въображение на японеца.
Изображение с име: the-evil-within-enemies
Лека нощ, деца!

Bethesda са си подготвили благодатна година – с нови заглавия като Rage, Dishonored и The Evil Within, които се присъединяват към вече хитовите The Elder Scrolls и Fallout, производителят си осигурява стабилно присъствие на пазара. The Evil Within се очаква догодина за Xbox 360, PS3, PC и конзоли от следващо поколение.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата