the-originals-the-originals-33715286-1237-825

Потвърдено: The Originals става на сериал

Beauty and the Beast пък е подновен за втори сезон.

Изображение с име: The-originals-the-originals-33691657-1280-1790Служителите на тийн-телевизията CW могат да се прегърнат и да се поздравят – сезон 2012/2013 определено беше успешен за тях, поне що се отнася до фантастичните им сериали. След като The Vampire Diaries и Supernatural запазиха отличните си рейтинги, а Arrow привлече дори повече зрители, отколкото продуцентите се надяваха, и трите сериала бяха подновени.

Днес разбираме, че Beauty and the Beast се присъединява към клуба на успешните. „Красавицата и звярът“ ще има втори сезон. „С голяма доза вълнение обявявам, че сме поръчали още един сезон от Beauty and the Beast. Сериалът е завладяващ и много силен в творческо отношение, а феновете му са много привързани към него. Радвам се, че ще присъства в програмата ни и през следващия сезон“, казва Марк Педовиц, президентът на телевизията.

Разклонението на The Vampire Diaries – The Originals, пък ще е вълнуващият „нов“ проект на CW. Той беше обявен преди доста време, а пилотният му епизод се излъчи тази седмица като част от „Дневниците на вампира“. Въпреки че намеренията на продуцентите бяха сериозни още отначало, директорите все пак са изчакали рейтингите на епизода, за да вземат решение. За радост на феновете, то е положително.

„Веднага щом видяхме епизода, знаехме, че искаме цял сериал“, коментира Подовиц. „Джули Плек и Кевин Уилямсън са свършили прекрасна работа с „Дневниците на вампира“ – той остава бърз и добре написан, но Джули е създала също толкова завладяващ свят и за „Оригиналните“. Но те не са съвсем еднакви. The Vampire Diaries е история за съзряването, докато The Originals е по-епичен. Видя се и в пилота – той е по-малко за абитуриентския бал и повече за войната между вампирите и вещиците“.

„Дневниците на вампира“ определено е сред най-хитовите сериали (и най-сваляните в Замунда) и независимо дали всички са на мнение, че продуктите на CW са „силни в творческо отношение“, никой не може да отрече, че сериалите са гледани и обичани от мнозина. Телевизията заслужава поздравления за това, че се е позиционирала добре и е спечелила своята публика. Всичките им 5 фантастични проекта от тази година са успешни (за разлика от „Тайния кръг“ миналата година), а това е резултат, за който всеки инвеститор се бори, но малцина постигат. Доволни са и продуцентите, и зрителите.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата