Трейлър за следващия Пърси Джаксън

„Пърси Джаксън: Морето на чудовищата“ е по втората книга от поредицата на Рик Риърдън.

Без твърде много претенции за драматичност и епичност, поредицата за Пърси Джаксън и олимпийските богове успя да се наложи като любима за голяма част от читателите. Логично, последва и филм, който успя да намери своята публика и фенове без да става невероятен бокс-офис хит. Стигна се и до неговото продължение, което все пак прилага поне един маркетингов трик, а именно съкратено заглавие. Вижте трейлъра за „Пърси Джаксън: Морето на чудовищата“, в който се вижда и по-осезаемо залитане към епоса.

 

В Percy Jackson: Sea of Monsters Пърси и компания ще трябва да намерят златното руно, което да спаси лагера на полубоговете от гнева на Кронос. Към младите актьори ще се присъединят и добре познатите ни Нейтън Филиън („Файърфлай“), Стенли Тучи („Капитан Америка“) и Антъни Хед („Бъфи“, „Мерлин“). Ще бъде ли вторият филм по-успешен и забавен от първия? Да, ако се съди по оригинала – „Морето на чудовищата“, книга втора от поредицата „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“ на Рик Риърдън и Егмонт България.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

kristiyan

shte ima li film na tretata 4as

Разминаванията нямат никакво значение. Мен лично не ми прави впечатление дали има разминавания или не – те са напълно неизбежни, когато говорим за филм по книга. Това, че някои неща ги има в книгата, а във филма – не, е нормално. Е, ще пропуснем възможността да видим Гроувър в рокля ;), но въпреки това видяното в трейлъра определено ми харесва.

SMILEY

Ima ogromni razminavaniq i v dvata filma.Grouvur e pri Polifem (cikloput) ot samoto na4alo na vtorata kniga :/

Първият не беше лош („Похитителят на мълнията“) – въпреки многото критика към него, все още ми е сред любимите в жанра. Този обаче изглежда много по-добре. Разлики с романа, разбира се, има и те са неизбежни. Встрани от това обаче ефектите изглеждат доволно добри, новите попълнения в каста също могат само да ме радват (особено Антъни Хед). Остава да почакаме още малко и да видим крайния резултат. Лично аз съм оптимист.