1 коментар
Across-the-Universe

Минете през Вселената

В понеделник на пазара излиза „През Вселената“ от Бет Ревис и ИК „Колибри“

Изображение с име: prez-vselenata-cccХитовите тийн-романи най-накрая започнаха по-масово да се ориентират и към научната фантастика! Доказателството за това е „През Вселената“, хитовият роман на Бет Ревис, който излиза у нас в понеделник, 20 май.

Изминали са двеста години, откакто седемнайсетгодишната Ейми е напуснала Земята заедно с родителите си. Космическият кораб „Благословеният”, който ги отнася все по-навътре в космическото пространство, е с размерите на цяла държава и е един затворен в себе си свят. Ейми е потопена в дълбок сън в криогенна камера и е предвидено да се събуди на нова планета. Но най-неочаквано някой започва да изключва камерите, обричайки замразените пътници на смърт. Ейми оцелява на косъм, но се озовава сама сред враждебно настроени непознати в затвореното пространство на кораба, където всичко й е чуждо. Ще съумее ли Ейми не само да оцелее, но и да поведе кораба и пътниците му към ново бъдеще?

„През Вселената“ е първа част от трилогия, а книгата е обявена за най-успешната на 2011 от Амазон. Добро постижение предвид факта, че това е дебют за авторката.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата