Предстои нов шпионски фантастичен сериал

“Intelligence” ще представи на зрителите познати теми по нов, и (да се надяваме) интересен начин

Както изглежда, през 2013 година феновете на фантастиката ще станат свидетели на старта на поне двойно повече телевизионни сериали от любимия им жанр, в сравнение с миналата година (всъщност – в сравнение с няколко минали години – няма официална статистика, но сметката не е трудна).

Това е общо взето хубава новина, макар че повечето от тези сериали всъщност не са особено оригинални и вместо да развиват нови идеи, съживяват стари такива. Пример за това е “Intelligence” на телевизия CBS.

В него ще се разказва за шпионин, в чиято глава е внедрен експериментален чип, който му помага да изпълнява мисиите си и му осигурява пряк достъп до интернет. Ако ви звучи познато, това е в реда на нещата, защото този сюжет поразително напомня за наскоро приключилия „Чък”, както и за по-стария и не толкова успешен „Агент Джейк 2.0”.

„Разузнаване“ обаче, за разлика от забавния „Чък”, ще акцентира върху екшъна и драмата. Сюжетът е базиран на книгата „Островът на феникса” (предишно заглавие „Дисидент”), от Джон Диксън, която предстои да бъде издадена. Самият автор определя жанра като фантастичен трилър за тийнейджъри, което не повдига много високо очакванията, но пък трейлърът изглежда доста прилично.

Проектът е на Майкъл Сайтзман, а режисьор на сериала ще бъде Дейвид Семел (работил по „Американска история на ужасите”, „Необикновено семейство” и др.). В главната роля, на агент Гейбриъл Блек (този с безплатния интернет), ще се превъплъти Джош Холоуей (Сойер от „Изгубени”); ще му партнират Меган Орай (Червената шапчица/Руби от „Имало едно време”) и Мардж Хелгенбергер („От местопрестъплението”). Засега няма премиерна дата, но очакванията са сериалът да стартира през есента на 2013.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

А не, аз определено ще го пропусна. Ще му обърна внимание единствено ако стане невероятен хит и го залеят със силно положителни ревюта, иначе не смятам да си губя времето.

Pain

По-скоро е Джейк 2.0 на стероиди 😉 аман от подобни сериали ! ама като няма друго и това ще се види 🙂

Петя Ивайлова
petia84

Става, не е зле 😉 Странно е, колко различен изглежда Джош Холоуей в тази роля (в сравнение с лигавия Сойер).

Мира
Pepper

Чък на стероиди 😀

Знаещият

Това задължително ще се гледа !