Актриса от фантастични сериали пращала писма с рицин на Обама

Шанън Ричардсън, прохождаща актриса, която се е изявявала като вампир и зомби във фантастични продукции, се оказала откачалка.

Не че искаме да се обръщаме на клюкарско списание, но тази новина е доста любопитна.

Прохождащата актриса Шанън Ричардсън е сътворила неприятна каша. В процес на развод с третия си съпруг, тя е изпратила от негово име писма, натровени с рицин, на президента на САЩ Барак Обама, кмета на Ню Йорк Майкъл Блумберг и директора на организацията „Кметове против нелегалните оръжия“ Марк Глейз. Първите две са били хванати от служителите, проверяващи писмата преди да стигнат до ВИП-получателя им, докато третото е било отворено от адресата си. В него е пишело „Ще трябва да убиете мен и семейството ми, ако искате да се докопате до оръжията ми. Всеки, който дойде в дома ми, ще бъде застрелян в лицето. Правото да нося оръжие ми е конституционно и дадено от Бог, и ще го упражнявам докато умра!“.

Ричардсън е искала да натопи съпруга си, който работи в армията, пращайки писмата от негово име, но детективите не са се хванали на измамата й. В момента тече съдебният процес срещу нея и й се прави психотест, за да се установи дали жената е с всичкия си. Петте й деца сега са настанени при бащите им, бившите двама съпрузи на актрисата. Шестото дете, с което тя е бременна в момента, може да бъде родено в затвора.

Едва ли сте чували името й, но има шанс да сте я мяркали на заден план в някоя фантастична продукция. Тя е била зомби в първи епизод на „Живите мъртви“, и то явно най-красивото, защото в този си вид се е появявала на билборди и банери, рекламиращи сериала. Отделно е участвала в епизод 1.2 от „Тийн-вълк“ като Сара, 1.9 от „Дневниците на вампира“ като Стефани, „Здрач: Зазоряване – Част 2“ като един от вампирите и др. Макар никой нормален човек да не си я спомня в тези продукции (в надписите на половината от които тя дори не е отразена), Ричардсън все пак е имала своите фенове, които сега агитират в нейна защита.

При разчуването на новината, изпълнителният продуцент на The Walking Dead, Глен Мазара, е туитнал: „Някаква актриса от сериала пратила отровено писмо на президента? Никога не съм я чувал – някой помни ли какво точно е играла?“. Джули Плек от The Vampire Diaries пък е казала, че ролята й е толкова малка, че едва ли се забелязва. „Майка ми ми звънна, много разтревожена от връзката ми с терористи, използващи рицин! Ако тази актриса е играла в TWD, тя сигурно е била отдясно в третата задна редица“. Де да беше и ролята й в това престъпление също толкова незабележима!

Е, все пак трябва да се отбележи, че главно зомби в „Живите мъртви“ не е чак толкова лошо постижение. Известни бродещи в сериала са били също Сам Уитвър („Да бъдеш човек“ (US)), Амбър Чейни („Игрите на глада“) и музикантът Скот Иън.

Жената очевидно е красавица и тепърва е прохождала в актьорската кариера, въпреки че не си е губила времето в детеродна възраст (нашите циганки могат само да й завиждат за плодовитостта). За съжаление, хлопащата дъска в главата й й е попречила да види докъде може да стигне в попрището си. Но пък кой знае – ако отърве затвора, може този изкуствено раздут от медиите гаф да я направи по-известна и да й заработи нова роля, в която вече да има дори реплики. Все пак черният ПР прави чудеса за популярността на начинаещи звезди не само в България, а има и много по-известни откачени актьори от Шанън Ричардсън, така че няма да е прецедент.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Абе 18 години и една огромна сума пари не са малко наказание. В крайна сметка, тя дори да е луда жената, става дума за една еднократна тъпотия, която дори не е убила или реално навредила на някого. А и според мен намерението й е било не да убива президента, а да натопи бившия си, но просто не й е стигнал акълът 🙂

Миро

Сметнии, те пак че не я набиха в някой нерегистриран затвор и да размачкват денонощно пак добре….. за такова нещо там дирекно ти се слага едно: enemy of the state or treason и изчезваш от картата!

Петър Атанасов

Ъпдейт по новината: Ричардсън се е признала за виновна, получила е 18 години затвор и ще трябва да плаща 367 000 долара обезщетение. Едно зомби по-малко за „Живите мъртви“ 🙂