Falling Skies подновен за четвърти сезон

Едва преполовили трети сезон, TNT обявиха, че и догодина ще има нови епизоди на „Падащи небеса“. Вижте клипчетата, които събрахме за случая!

„Падащи небеса“ определено е сериал, който се учи в движение и става по-добър с всяка изминала година. Това явно се отразява и на рейтингите, защото от телевизията-продуцент вече обявиха, че догодина ще правят четвърти сезон.

Колкото до многото мистерии от този сезон – бебето на Ан, оръжието на извънземните съюзници, импланта в Хал… стискаме палци да получим достатъчно отговори още тази година!

За да отпразнуваме пристигането на очакваната новина за планирането на още серии от Falling Skies, пускаме една реклама с неочакван финал:

Ако пък искате да се научите как да оцелеете след извънземна инвазия, прегледайте наръчника с правила на TNT (засега само няколко правила са качени и то в разбъркан ред):

Научете повече за скитърите от последното клипче, което ще ви предложим:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

наистина ли не ги хранят – мислех, че скитърите се грижат за тях? в началото на сезона имаше едно умиращо дете (от съпротивата го застреляха при атака; викаше майка си), което изглеждаше сякаш е мутирало – затова не бях сигурна дали хомотът все пак не ги променя..

SlamimballBG

:Д не те са си нормални просто имат хомот. Относно странните деца, те просто не ги хранят и не им дават вода. Единственото което ги държи е наркотичния стимулатор (хомота),

Петя Ивайлова
petia84

хубаво е, че подновяват сериала; направи ми впечатление, че в последното клипче скитърите са описани като „интелигентни хуманоиди“, което сигурно е някаква грешка – те имат 8 крайника и са по-скоро подобни на паяци (не знам как ще звучи на научен език – сигурно нещо с „арахно-“ отпред). Така и не разбрах дали са такива по рождение, или са били нещо подобно на хората, преди хомотът да се врастне в тях – показаха някакво мутирало дете този сезон, но не обясниха нищо.
Иначе – „Падащи небеса“ продължава да се подобрява, макар че има и някои сериозни недостатъци и героите са плоски. Определено не ми харесва колко лесно очистват гостуващите звезди, но е хубаво, че са приели подхода на „Стрелата“ и „Хаваи 5-0“ и има познати лица от много други сериали.