Catching-Fire-33836550

Трейлър на „Игрите на глада: Възпламеняване“

За разлика от миналата година, тази имаме и сцени от арената на битката!

Скоро ще пуснем статия, на която ще покажем и обобщим всички трейлъри, клипчета и плакати от Comic-Con 2013, но засега ще ви покажем новото от един от най-важните панели – този на „Игрите на глада: Възпламеняване“. Разпространителите на филма в България дори вече са го качили с български субтитри:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Историята явно ще си върви по книгата, в което няма нищо лошо. Катнис и Пийта са победителите в 74-тите игри на глада, но тяхната съвместна победа, първата в историята на турнира, предизвиква бунтове срещу несправедливата система, наложена от Капитола и тираничния президент Сноу. Революцията назрява, но управляващата класа все още има един шанс да я спре – да върне Катнис и Пийта в игрите и да се разправи с тях по начин, който да изглежда легален пред камерите и да потуши опасните настроения сред народа. За щастие, наближават 75-тите игри, а на всеки 25 години се прави нещо специално. Какво по-специално от това да изправиш досегашните победители един срещу друг?

Трейлърът беше представен на Comic-Con, а Лени Кравиц, който за първи път участва, сподели: „Не знам какво е усещането и за това е много е вълнуващо да вляза за първи път в митичната зала „H“, която събира най-много хора. „Игрите на глада“ се превърна в истински феномен точно благодарение на феновете и вторият филм няма да ги разочарова.“ Кравиц, който записваше песен на Бахамите, се присъедини към екипа на филма по време на снимките на Хавай, по-рано тази година.

Изображение с име: catching-fire_620x350

Носителката на „Оскар“ Дженифър Лорънс, Лиъм Хемсуърт, Сам Клафлин, Джош Хъчерсън, Елизабет Банкс, Уди Харелсън, Лени Кравиц и др. са актьорите, които ще накарат култовия роман на Сюзан Колинс да оживее на големия екран. Режисьор е Франсис Лоурънс, който е приложил нови похвати за адаптиране на историята (сбогом, тресяща се камеро!) и е заснел част от филма в IMAX-формат.

Филмът излиза на 22 ноември 2013, а първия трейлър можете да си припомните тук. Повече информация и актуални новини за The Hunger Games: Catching Fire може да намерите на официалната българска фейсбук страница: www.facebook.com/IgriteNaGlada.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата