tvseries-sntt

tvseriesbg.com прави класация за сериал на десетилетието

Можете да се включите и да помогнете на сайта да определи кой от номинираните сериали е най-добър. Ние залагаме на фантастиката 🙂

Изображение с име: tvseries-sndОт няколко дни тече новото състезание на TVseries България. То се провежда във форума на сайта за американски, британски и канадски сериали. В рамките на три дни потребителите на форума имаха време да номинират до три сериала, които според тях заслужават да грабнат приза за най-добър сериал за последните 10 години. В крайна сметка номинирани станаха точно 31 сериала, които бяха разпределени в 6 различни групи. От 25 юли стартира груповата фаза в отсяването на сериалите като се очаква накрая да останат само 12. Оценяването се извършва чрез точкова система (от 1 до 3 точки). Сред номинираните сериали са The Vampire Diaries, Fringe, The Big Bang Theory, Lost, Game of Thrones, The Walking Dead и други. Битката между всички тях е оспорвана и отворена за всеки, който иска да подкрепи това, на което е фен!

Груповата фаза започна с първата битка, която е между Battlestar Galactica, The Vampire Diaries и Person of Interest. В първата битка ще може да се гласува съответно до 21:00 часа на 28 юли, а следващата битка в група A ще бъде между Jericho, Fringe и 24. Организаторите обещават, че в рамките на 6 седмици (по седмица за група) ще приключи груповата фаза. Накрая, за продължаващите напред 12 сериала нещата ще се усложнят и те ще бъдат оценявани в различни елементи.

TVseries България е сайт само за сериали, който през май месец навърши три години. Те редовно качват най-разнообразни трейлъри, включително и към отделни епизоди, правят различни игри и ревюта. Във форума наскоро се проведе състезанието The Chosen One: Lite Edition, в което се пишеха разкази на различна тематика.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата