Srasnati ttt

Чистите се срастват с борбата

Егмонт България издава продължението на „Чисти“ от Джулиана Багът

Изображение с име: Srasnati_ccc„Сраснати”, втората книга в антиутопичната трилогия „Чисти”, излезе днес. Романът ще срещне отново читателите с Преша и Патридж в опустошения от мащабна катастрофа свят на бъдещето.

Да бъдеш Чист означава да си перфектен, недокоснат от Детонациите, белязали света, и защитен на сигурно в Купола. Но Патридж бяга във външния свят, където нещастниците се борят да оцелеят сред дим и прах. Сега, по заповед на бащата на Патридж, Купола отприщва кошмар след кошмар над нещастниците в стремежа да го върнат обратно.

На страната на Патридж е малка и сплотена група от хора, обединени срещу Купола – войнът Лайда, революционерът Брадуел, пазачът Ел Капитан и Преша, младата жена, чието тайнствено минало я свързва с Патридж по начин, който никога не си е представяла. Минало, свързано с план, който може да причини абсолютния крайн на човечеството. И само Патридж и Преша са в състояние да поправят нещата.

За да спаси милиони невини животи, Патридж трябва да рискува собствения си, като се завърне в Купола и се изправи срещу най-ужасяващато предизвикателство. А Преша, въоръжена единствено с мистериозната черна кутия тайнствени улики, трябва да стигне до края на света и място, до което никоя карта не може да отведе. Ако успеят, светът ще бъде спасен. Но провалят ли се, човечеството ще плати ужасна цена…

„Сраснати” ще откриете в книжарницете в цялата страна на цена от 14,90 лв.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата