Пробудете се и чуйте мъртвите

Излиза „Пробуждането“ – продължението на „Призоваването“ от Кели Армстронг и изд. „Колибри“.

В „Призоваването“ се запознахме с младата Клоуи и разбрахме, че тя е некромант, чийто свръхестествени способности не подлежат на контрол. Тя е плод на научен експеримент и не само вижда призраци, но и умее да общува с мъртвите. В „Пробуждането“ тя ще се опита да си върне свободата с помощта на трима верни приятели – циничен върколак, жив чародей и една раздразнителна вещица!

Когато вратата на килията ми изщрака и се отвори, първата мисъл, която прониза упоения ми мозък, беше, че Лиз е променила решението си и се е върнала. Но нима духовете отварят врати? Да, понякога ме молеха да отворя някоя, за да говоря със зомбито на мъртвец, притежавал свръхестествени способности и станал жертва на лудия учен, но те самите нямаха нужда да отварят врати.

В Лайл Хаус не бях единствената със свръхестествени способности. Саймън можеше да прави магии. Рей изгаряше хората с голи ръце. Дерек притежаваше нечовешки сили и свръхразвити сетива и очевидно, много скоро щеше да може да се превръща във вълк. Тори… е, не бях сигурна каква точно бе Тори – може би едно объркано дете, чиято майка, член на управата, я бе настанила в Лайл Хаус.

Романът вече е на пазара, а цената му е 15 лева. Авторът отново е Кели Армстронг, а издателството – „Колибри“.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |