3 коментара
Echoes Title

Echoes се задвижва

Проектът за нов сериал на специалистите от „Старгейт“ най-накрая си намира сценарист.

Изображение с име: Echoes
"Отзвуци" ще проследи борбата за оцеляване на хората, попаднали неволно в центъра на войната между две извънземни раси.

Беше време, когато „Старгейт“ безспорно водеше развитието на жанра ни напред. Тази ера обаче отмина и днес Stargate е само спомен. Голяма част от екипа зад него обаче остана заедно и разработи нов проект – Echoes, за който ви съобщихме още преди години.

Днес имаме добри новини за заинтересованите от потенциалния нов сериал! Карл Байндър, който беше изпълнителен продуцент на всички Старгейт-сериали, ще напише сценария за пилотния епизод. Поръчката идва от все още неназована канадска телевизия, а Байндър ще остане и като главен сценарист, ако „Отзвуци“ се разрасне до цял сезон.

Идеята на сериала е да се концентрира върху една героиня – младата Соня, която се опитва да оцелее през 2021 г. В това близко бъдеще, Земята е превърната в бойно поле на две извънземни раси.

Продуцент на бъдещия сериал ще бъде Дон Кармоди, който е купил правата от създателите на Echoes Марк Савела, Кен Кабатоф, Андрю Кар и Крег ВанденБигелаар. Следващата седмица той ще се опита да заинтригува телевизии по цял свят за закупуване правата на излъчване в техните държави. На свое разположение има „най-талантливия екип за специални ефекти на планетата“ и тестовите кадри, които създателите заснеха още преди 2 години, за да спечелят инвеститорски интерес. В тях Дженифър Спенс и Майк Допюд (и двамата – актьори от „Старгейт: Вселена“) се превъплътиха за кратко в герои от вселената на сериала. За съжаление, това не означава, че те ще участват в пълната му реализация – години по-късно те може вече да са заети.

Ако след тази новина нещата започнат да се развиват по-бързо, то е много вероятно да видим Echoes в края на 2014 или началото на 2015 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата