The Walking Dead официално удължен с пети сезон

Зомбитата ще тормозят малцината оцелели и догодина. За втори сезон на играта пък вече има трейлър.

Една много шокираща новина от САЩ – на „Живите мъртви“ е поръчан пети сезон! Надявам се, усетихте иронията в предното изречение. Всъщност поръчката на още епизоди не е изненада за никого – още преди да започне четвърти сезон чухме новините за готвено разклонение, което да си партнира с The Walking Dead, а първите епизоди на тазгодишния сезон продължиха традицията да чупят рекорди с колосални рейтинги – епизод 4.1 е гледан от 20,2 милиона зрители само в САЩ!

„Много се радваме да обявим най-скучната новина за подновяване“, казва Чарли колиър, президент на АМС. „Този сериал разми границите между ефирни и кабелни телевизии и продължава да привлича все повече запалени фенове. Благодарим от все сърце на екипа и от двете страни на камерите.“

Главен сценарист отново ще е Скот Гимпъл, който тази година зае отговорния си пост. Гимпъл напълно опроверга скептиците, които очакваха намаляване на качеството за тази година. Разбира се, не е редно да съдим по само 3 от очакваните 16 епизода, но все пак трябва да се отчете, че тези три серии уцелват правилното съотношение между ужаси и драма. Останалите от мозъците и изпълнителните продуценти запазват местата си – Робърт Киркман, Гейл Ан Хърд, Дейвид Алпърт, Грег Никотеро и Том Люз ще продължат да допринасят за успеха на The Walking Dead и в петия му сезон догодина.

Междувременно Telltale Games пуснаха трейлър за втори сезон на техните игри The Walking Dead. Клементин се завръща в техния сюжет. На 13 ноември пък в САЩ ще излезе 113-ти брой от комикс-поредицата, която послужи за основа на сериала.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |