Хобитът ни запознава с краля на планината в нов трейлър

Актьорите от „Хобит: Пущинакът на Смог“ представиха ново видео от филма на глобална фен среща вчера.

Нов трейлър с непоказвани досега сцени за The Hobbit: The Desolation of Smaug вече е достъпен онлайн. Кадрите в него загатват за доста по-епична втора част от приключенията на Билбо Бегинс и компанията му от джуджета и магьосник. Дали ще бъде такава, предстои да видим, но едва ли ще бъде много по-различна от първия филм миналата година, предвид че двата са заснети заедно.

Оцелели след началото на тяхното неочаквано пътешествие, членовете на Дружината поемат на изток, срещайки по пътя си човека-мечка Беорн и рояк от гигантски паяци в коварните гори на Мраколес. Измъкнали се от хватката на Горските елфи, джуджетата продължават пътешествието към Езерния град и крайната си цел – Самотната планина. Там те ще трябва да се изправят пред създание, по-страховито от всички, които са срещали досега – Дракона Смог. Той ще подложи на проверка не само запасите от смелостта им, но и пределите на тяхното приятелство, и мъдростта, придобита по изминатия тежък път.

Заедно с новите фигури в „Хобит: Пущинакът на Смог“ – Еванджелин Лили, Люк Еванс, Бенедикт Къмбърбач и Стивън Фрай, ще видим отново Орландо Блум, Мартин Фрийман, Иън Маккелън, Кейт Бланшет, Анди Съркис, Хюго Уийвинг, Ричард Армитидж и други актьори, които участваха в „Хобит: Неочаквано пътешествие“ и „Властелинът на пръстените“. Режисьорът отново е Питър Джаксън.

„Хобит: Пущинакът на Смог“ е с българска и световна премиера на 13 декември 2013 г., в кината на 3D, IMAX 3D, HFR и 4DX. Последният филм от трилогията – „Хобит: Дотам и обратно“ се очаква по кината на 17 декември 2014 г.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

ShepaRd

3 серии :Д 🙂